Turkish Airlines stāsta par eksotisko Āfrikas pilsētu - Dāresalāma

Dāresalāma ir Tanzānijas lielākā pilsēta, kas atrodas Indijas okeāna krastos. Pilsētas nosaukums ir cēlies no arābu valodas (Dār as-Salām) un nozīmē «miera mājas».

Jūs vēl nepaspēsiet iznākt no lidmašīnas, kad sajutīsiet šīs pilsētas īpašo atmosfēru. Jūs sajutīsieties kā paradīzē-baltas, mīkstas smiltis, skaistas palmas, kas graciozi šūpojas vējā un aicinošo viļņu čaļošanu.

Dāresalāmas centrālā daļa ir osta, ap kuru pulsē dzīve un notiek svarīgākie pilsētas notikumi. Turpat netālu ir arī slavenais zivju tirgus, kur ir iespēja nogaršot svaigus vietējos jūras produktus un eksotiskas zivis, kuru daudzveidība sajūsminās jebkuru jūras produktu cienītāju.

Apmeklējot Dabas muzeju, Jūs varēsiet iztēloties seno vēsturi, apskatot cilvēka pēdas nospiedumu, kas vecāks par 3,5 miljonu gadu. UNESCO sarakstā iekļautajā Serengeti Nacionālajā parkā izbaudīsiet īstu dzīvās dabas daudzveidību, tas ir lielākais dabas parks Tanzānijā. Savukārt Ngorongoro krāteris ir īsts dabas brīnums un vieta, kur vēl dzīvo degunradži. Esot Tanzānijā noteikti jāaapmeklē Kilimandžaro vulkāns, kas ir augstākā virsotne Āfrikā un unikāls dabas veidojums.

Dodoties laivu izbraucienā apkārt tuvākajām salām, Jūs pavadīs delfīni, spēlēdamies okeāna viļņos, viņi noteikti sajūsminās ikvienu ceļotāju. Zanzibāras sala ir viena no skaistākajām salām Tanzānijā. Te varēsiet izbaudīt jūras produktus, eksotiskus augļus, retos mežus un pilnīgu mieru. Zanzibāras salas krastos ūdens temperatūra visu gadu ir no + 25 līdz + 30 grādu. Kas var būt vēl labāks, lai tā pa īstam atpūstos?

Laipni gaidīti Dāresalāmā-izbaudiet atpūtu, kas paliks atmiņā uz mūžu! Biļešu cenas uz Dāresalāmu no Rīgas sākot no 727,00 Ls.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48272204sec.