Ņujorkas Hārlemā atklās jaunu dizaina viesnīcu

04.11.2010 Hārlemā, Ņujorkā Frederick Douglass bulvārī tiks atvērta pilsētā pirmā zīmola Aloft dizaina viesnīca, kas pieder viesnīcu grupas tīklam Starwood.

Jaunās viesnīcas atklāšana Hārlemā ir simboliska, jo pēdējo 40 gadu laikā šajā rajonā nav atvērta neviena jauna viesnīca, neskaitot hosteļus un pansijas. Pēdējā viesnīca, slavenā «Theresa» (kurā mitinājušies ir Ella Ficdžeralda, Muhameds Alī, Ņikita Hruščovs un Fidels Kastro), darbojās jau no 1913. gada, bet tā slēgta jau tālajā 1967. gadā.

«Tā vietā, lai vienkārši apmeklētu Hārlemu, tagad jūs varēsiet tur palikt arī pa nakti», - iesaka Džordžs Fertita, NYC & Company vadītājs. Pēc viņa vārdiem interese par Hārlemu pēdējā laikā ir milzīga un šis rajons jau tagad kļūst par vietu, kurp dodas nostalģiskās ekskursijās.

Kompānija Big Apple Greeter, kura piedāvā bezmaksas ekskursijas Ņujorkā brīvprātīgo gidu pavadībā, teic, ka pēdējā laikā lūgumus par ekskursijām Hārlemā viņi saņemot biežāk kā par citiem pilsētas rajoniem, izņemot gan Greenwich Village rajonu.

Kompānija Aloft Hotels cer, ka pastāvīgie viesnīcu tīkla klienti (valstī ir vairāk kā 40 viesnīcu ar šādu nosaukumu), apmetoties Ņujorkā, izvēlēsies tieši Hārlemā esošo Aloft viesnīcu.

Jaunajā viesnīcā būs 124 numuriņi un viesnīca demonstrēs viesnīcu sfēras attīstību - reģistrēties varēs jau iepriekš viesnīcas interneta vietnē, bet viesnīcas numuriņa elektroniskā atslēga jau laicīgi tiks izsūtīta klientam. Katrā Aloft Harlem viesnīcas numurā būs atrodams viss nepieciešamais mūsdienu tehnikas lietošanai. Visi 35 viesnīcas darbinieki jebkurā laikā būs gatavi sniegt informāciju par apkārtnē apskatāmajām vietām - muzejiem, klubiem, restorāniem, tūrisma objektiem. Teju vai pretī viesnīcai atrodas grāmatu veikals Hue-Man, kurā regulāri notiek tikšanās ar populāriem rakstniekiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Grand Palace Hotel
,


Riga Islande Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48913407sec.