Ceļojumu galamērķi bez tabakas dūmiem - TOP 5

Ceļotājiem, kuri vēlas pavadīt brīvdienas bez cigarešu dūmiem, nav jāuztraucas - ir vairākas valstis, kurās ļoti aktīvi cīnās pret tabakas produktiem.

Īslande

Īslandes bāri, restorāni un krodziņi ir perfekti nesmēķējošiem ceļotājiem, jo šeit smēķēšana un citu tabakas produktu lietošana publiskās vietās ir aizliegta. Vietējie likumi paredz smēķēšanas aizliegumu arī visās vietās, kur varētu uzturēties bērni, tādēļ ģimenes var būt drošas, ka elpos svaigu gaisu.

Īrija

Īrija ir viena no līderu valstīm cīņā pret tabaku. Tā bija pirmā valsts, kurā pilnībā tika aizliegts smēķēt norobežotās darba vietās. Aizliegums attiecas arī uz visiem klubiem, bāriem, restorāniem un krogiem.

Austrālija

Smēķēšana norobežotās publiskās vietās ir aizliegta visā valstī, tādēļ Austrālija ir vēl viens perfekts galamērķis nesmēķētājiem. Postošie krūmu ugunsgrēki bieži tika izraisīti izsmēķu dēļ, tādēļ nav brīnums, ka varas autoritātes centīgi cīnās pret smēķēšanu.

Kanāda

Kanāda ir brīva no tabakas dūmiem jau vairākus gadus. Ceļotāji turp dodas, lai izbaudītu svaigu gaisu, tādēļ nav jābaidās iepazīt vietējos bārus un restorānus. Turklāt dažās provincēs veikalu īpašniekiem tabaka un tabakas izstrādājumi ir jātur ārpus pircēju redzesloka.

Norvēģija

Smēķēšanas aizliegumi, kas attiecas uz visām kafejnīcām, restorāniem un bāriem, tika ieviesti jau 2004. gadā. Iespējams, tā rezultā smēķētāju skaits stabili krities pēdējo gadu laikā. Diemžēl ļoti populāra ir kļuvusi šņaucamtabaka, ko Norvēģijā dēvē par snus. Tā īpaši iecienīta jaunu vīriešu vidū.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Latvia Tours
,


Novatours
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16059995sec.