Viesnīcu viesi nevēlas bāros sastapt bērnus

Bērni ir būtiska mūsu dzīves sastāvdaļa un mēs tos mīlam, taču ne visur tie ir vēlami, kā noskaidrots pēc Hotel Reservation Service (HRS) aptaujas. Lielākā daļa no mums neiebilst viņus sastapt viesnīcas lobijā un gaiteņos, bet, kad runa ir par viesnīcas bāriem - izjūtas ir citādas.

Nesenās HRS aptaujas rezultātā noskaidrots, ka bērni ir gaidīti viesnīcas baseinos, taču ne spa atpūtas centros. Vairāk nekā puse viesnīcas iemītnieku jūtas traucēti, ja bērniem ļauj atrasties spa vai saunā kopā ar pieaugušajiem. Tas nav nekāds pārsteigums, jo bērni mēdz skraidīt apkārt, raudāt, spiegt un kliegt. Lai vai kā, ir 7% cilvēku, kuri neiebilst pret šādu uzvedību, un uzskata, ka bērni padara atmosfēru spa centros dzīvīgāku.

Pat tie viesnīcas viesi, kuriem ir bērni, dod priekšroku tam, ka ir jābūt noteiktām zonām viesnīcā, kurās bērniem nevajadzētu atrasties. Ceturtdaļa aptaujāto ierosina, ka bērniem, kuri jaunāki par pieciem gadiem, nevajadzētu atrasties viesnīcas bārā. Aptuveni 37% aptaujāto patīk izbaudīt masāžu vai saunu bez bērnu klātbūtnes. Vairāk nekā ceturtdaļa vecāku, kuru bērni ir vecumā no 6-12 gadiem, jūtas neērti, ja viesnīcas bārā atrodas mazi bērni, un puse no viņiem nespēj paciest, ja bērni atrodas atpūtas zonās. Aptuveni puse vecāku, kuru bērni ir pusaudžu vecumā vai vecāki, jūtas traucēti, ja bāros atrodas mazi bērni, un vairāk kā puse nespēj paciest bērnus atpūtas zonās. Gandrīz trīs ceturdaļas viesnīcas iemītnieku, kuriem nav bērnu, nevēlas tos sastapt spa centros vai bāros.

Viesiem tomēr nav iebildumu sastapt bērnus lobijā, koridoros vai viesnīcas restorānā. Aptuveni ceturtdaļa viesu nejūtas traucēti, ja ēšanas laikā nākas saskarties ar bērnu klātbūtni, 30% no tiem vispār nav nekādu iebildumu pret bērniem un katrs desmitais aptaujātais uzskata, ka ir lieliski, ja restorānā ir bērni. 37% viesu nespēj izbaudīt maltīti, ja restorānā maltītes laikā apkārt skraidelē bērni. Visi viesi ir vairāk saprotoši, kad runa ir par skraidīšanu un skriešanu lobijā vai gaiteņos.

Tikai 6% neiebilst, ja kaimiņu istabā dzīvo mazi bērni. 3% cilvēku, kuriem ir pāri 60 gadiem, mazi bērni netraucē nemaz. No otras puses, puse aptaujāto, kuri 50 gadus veci un vecāki un 36% cilvēku vecumā no 30-49 gadiem, jūtas traucēti, ja kaimiņu istabā mitinās bērni. Aptuveni 30% cilvēku, kuri ir jaunāki par 30 gadiem, pauduši līdzīgu viedokli. Tātad kopumā pusei viesnīcā dzīvojošajiem viesiem nepatīk dzīvot istabā, kas atrodas blakus istabai, kurā mitinās ģimene ar maziem bērniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Grand Palace Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78673005sec.