Tūristu iecienītāko bīstamo ielu TOP 5 pasaulē

Tumšas, netīras, bīstamas - katrai lielai pilsētai ir melnie punkti - iela vai kvartāls, no kura izvairās vietējie un kas piesaista bezbailīgus tūristus. Tourism-review.com publicējis pasaules bīstamāko, bet vienlaikus tūristu iecienīto ielu TOP 5.

Reeperbahn, Hamburga (Vācija) - Reeperbahn ir viena no populārākajām Vācijas ielām. Tā ir iemantojusi slavu ar intīmpreču veikaliem, striptīzbāriem un naktsklubiem. Tā kā prostitūcija iet roku rokā ar noziedzību, iela brīžiem kļūst bīstama bandu cīņu dēļ. Sarkano lukturu atmosfēra un noziedzības pasaule paradoksāli ir iemesls, kādēļ šī iela kļuvusi par bieži apmeklētu tūristu piesaistes objektu. Reeperbahn ir populārs galamērķis 24 stundu dzertiņu tūrēm, ko īpaši iecienījuši britu jaunieši. Reeperbahn atdzīvojas naktī un tūristiem tad vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem un pieskatīt savas mantas.

Wenceslas Square laukums, Prāga (Čehija) - Wenceslas Square, iespējams, ir pats populārākais kvartāls Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Lielais kvartāls, kur atrodas divi iepirkšanās bulvāri, naktī kļūst par prostitūcijas un narkotiku perēkli. Lai izskaustu nelikumīgās darbības, šajā kvartālā policija patrulē ļoti bieži, tomēr ar narkotiku izplatīšanu un prostitūciju vienmēr ir bijis ļoti grūti cīnīties. Arhitektūra šeit noteikti ir apskates vērta, bet uzmanieties no kabatzagļiem.

Damstraat, Amsterdama (Nīderlande) - Damstraat ir galvenā Amsterdamas iela. Tā ved līdz netālajam sarkano lukturu rajonam, kas pilns ar kafejnīcām, seksšopiem un bāriem. Naktīs te nereti patrulē policija. Bieži iela ir pilna ar piedzērušiem tūristiem, bet tā ir arī labi apgaismota, tādēļ vienkārši uzmanieties, lai pamanītu, kas notiek visapkārt, kamēr klejojat pa Damstraat ielu.

Place Pigalle, Parīze (Francija) - Place Pigalle Parīzē ir izklaižu rajons. Tas ir pilns ar franču kinoteātriem, kabarē, viesnīcām un restorāniem. Diemžēl šī vieta ir pilna arī ar narkotiku izplatītājiem, prostitūtām un kabatzagļiem, kaut arī bīstamākās rajona daļas pakāpeniski uzlabo savu tēlu. Policija pamazām attīra rajonu no noziedzniekiem, tādēļ, cerams, ka nākotnē tas kļūs tūristiem draudzīgāks.

Omonia Square, Atēnas (Grieķija) - Omonia laukums bija Atēnu sirds laikā starp 1960. un 1990. gadu. Kopš 1990. gada grieķu galvaspilsēta pārpildījuši ārzemnieki, kas meklē darbu. Imigrācijas vilnis reģionam atnesis arī noziedzību un Omonia laukums kļuvis par tās centru. Pa dienu te uzdarbojas kabatzagļi un narkotiku izplatītāji, kurus naktī nomaina prostitūcija. Paslēpiet savu maku un citas vērtīgas lietas, kad pastaigājaties pa šo ievērojamo vietu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Novatours
,


1Travel
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17501092sec.