Pieejami 30 jauni spa centri The Walk promenādē

Aptuveni 30 spa un wellness centri piedāvā savus pakalpojumus piejūras promenādē The Walk – tā ir 1,7 km gara un atrodas Jumeira Beach Residence rajonā Dubaijā (Apvienotajos Arābu Emirātos).

Ar tik daudzveidīgām atpūtas iespējām The Walk promenāde, turklāt vēl jāņem vērā, ka pie tās atrodas arī daudzi restorāni un veikali, kļuvusi par vienu no populārākajam izklaides vietām Dubaijā.

Promenādes specializētie skaistumkopšanas centri iemantojuši lielu popularitāti, jo piedāvā ārkārtīgi plašu pakalpojumu spektru visai ģimenei. No šiem centriem minami “Spa Dunya”, “The Tanning Zone”, “International Spa Partners”, “Feet First”, kā arī spa salons “1847”, kas piedāvā plašu procedūru, masāžu, ķermeņa un sejas kopšanas programmu sortimentu vīriešiem. Pakalpojumus vīriešiem sniedz arī skaistumkopšanas centri “Man Age” un “Joe&Moe”.

Spa saloni “NStyle Nail Lounge”, “NBar”, “Tips&Toes” specializējas manikīra un pedikīra pakalpojumu jomā. Tieši sieviešu skaistuma akcentēšanai un vairošanai pievērsušies skaistumkopšanas centri “Belle Femme”, “Jet Set”, “Shima Beauty”, “Pelle Capelli” u.c.

Fitnesa un bodibildinga cienītājiem pieejamas vairākas sporta zāles un klubi, t.sk. “Exhale Body Fitness”, “Red Dragon Gym”, bet drīzumā durvis apmeklētājiem vērs arī populārā zīmola “Body Works” sporta zāle.

Jāpiebilst, ka uz un pie The Walk promenādes atrodas aptuveni 300 veikali, t.sk. vairāki augstākās klases boutique veikali, piemēram, “Style Outlet”, “Boutique 1” un “Tara Jarmon”.

Informācijai: spēkā speciālās cenas AAE kūrortu viesnīcām februārī un martā. Cenas aplūkojamas Tez Tour online rezervēšanas sistēmā www.teztour.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


1st-studio.com
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.8898859sec.