Stāvoklis Ēģiptē vēl aizvien nedrošs

Ēģiptē vēl aizvien turpinās nemieri - demonstrācijas Kairā, Aleksandrijā, Suecā un citās valsts pilsētās tās turpinās jau vairāk nekā divas nedēļas. Kaut arī demonstrācijas kļuvušas mierīgākas un vardarbības ir mazāk, briesmas, ka situācija atkal saasināsies, vēl aizvien paliek spēkā. Nemieru laikā jau piedzīvotas sadursmes starp Ēģiptes prezidenta Mubaraka piekritējiem un pretiniekiem, notikušas arī apšaudes. Drošībā nebija arī ārvalstu žurnālisti un citas neiesaistītas personas un pilsētās daudzviet plosījās vandaļi.

Tūristiem visā pasaulē tiek stingri ieteikts nedoties uz Ēģipti un ceļojumu organizatori ceļojumus lielākoties arī nepiedāvā. Neskatoties uz to, ka kūrortpilsētās Sarkanās jūras piekrastē (Hurgadā, El Gounā, Makadi, Somas līcī, Marsalāmā, Šarmeššeihā) demonstrācijas nenotiek un situācija ir mierīga, tūristu tur kļūst aizvien mazāk un mazāk. Atpūtniekiem pat vietām tiek piedāvātas dažādas ekskursijas ar džipiem un kuģiem. Tomēr nav izslēgts, ka situācija varētu saasināties arī kūrortpilsētās. Iespējami ir arī traucējumi pārtikas piegādē un transportlīdzekļu darbībā.

Tūristiem, kas tomēr izlēmuši uzturēties Ēģiptē, tiek ieteikts izvairīties no plašiem cilvēku saietiem un demonstrācijām, kā arī sekot vietējām ziņām un nedoties ārpus viesnīcas teritorijas arī laikā, ka komandantstunda nav spēkā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74427891sec.