Vācijā atvēries jauns dino parks [1]

Vācijā atvēries jauns dinozauru parks Gondwana - Das Praehistorium. Parks viesiem piedāvā muzeju un atrakcijas, ar kuru palīdzību var nokļūt miljons gadu tālā pagātnē. Gleznainā ainavā, zaļumu iekļautus, apmeklētāji var ieraudzīt pašus dažādākos faunas pārstāvjus, kas dzīvojuši uz mūsu planētas vēl ilgi pirms cilvēkiem.

Parka izstrādē un izveidē bija iesastīti vadošie eksperti palentoloģijas, botānikas, dizaina un specefektu jomā. Tādejādi tika radītas ainavas, skaņas un pat smaržas no aizvēstures ēras. Papildus animācijas formas dabiska lieluma dinozauriem, apmeklētājiem ir iespēja apskatīt paša lielākā uz zemes dzīvojošā dinozaura skeletu.

Muzejs atrodas bijušo ogļraktuvju Landsweiler-Reden teritorijā Noinkirhenes rajonā, Vācijas rietumos. Vietas izvēle nav nejauša: ogļu atradnes ir paliekas no paleozoja ēras meža, kurš atradies šajā vietā 300 miljonus gadu atpakaļ, un tagad ir atdzīvojies pateicoties Gondwana - Das Praehistorium. Blakus parkam atrodas biodokumentācijas centrs, kurā var apskatīt interesantu zooloģijas, botānikas un ģeoloģisko kolekciju, kā arī veikalā ir iespējams nopirkt parka suvenīrus - dažādas rotaļlietas, puzles un grāmatas par dinozauriem.

Parks ir viegli pieejams ar vilcienu no Sārbrūkenas (Saarbrücken) - brauciena ilgums no pilsētas galvenās stacijas līdz Landsweiler-Reden ir 20 minūtes, bet tālāk 15 minūtes jāiet ar kājām.

Parks ir atvērts katru dienu no plkst. 9.30 līdz 18.30, taču dažkārt tas ir slēgts pirmdienās un otrdienās, tādēļ darba dienas jāprecizē parka interneta vietnē http://www.gondwana-praehistorium.de. Biļešu cena pieaugušajiem ir 15 eiro, bērniem no 4 - 14 gadiem biļešu cena 10 eiro. Bērniem līdz 4 gadiem un jubilāriem līdz 14 gadiem, uzrādot dokumentus, ieeja bez maksas. Studentiem un pensionāriem ieeja 13 eiro. Ģimenes biļete maksā 38 eiro, par ceturto un piekto bērnu būs jāpiemaksā 6 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ieva 03/02/2011 19:13 Es tajā parkā biju 2009.gadā. Kāpēc rakstām, ka jaunums? Cik atceros, mums toreiz stāstīja, ka pajauns - 2008.gadā atvērts. :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58173203sec.