Viesnīcu grupa Aldemar & SPA piedāvās ēdināšanu ar produktiem, kas nesatur glutenīnu

Nav nekā pārsteidzoša: tieši sengrieķu ārsts Aretejs bija pirmais cilvēks, kas rakstīja par celiakiju, t.i. graudaugu olbaltumvielu nepanesību, un tieši grieķu viesnīcu grupa «Aldemar Hotels & Spa» (www.aldemarhotels.com) būs pirmā, kas savos greznajos viesnīcu kompleksos piedāvās programmu «Atpūta bez glutenīna».

Kompānija ir spērusi kārtējo soli, lai apkalpotu to arvien pieaugošo cilvēku (tūristu) skaitu, kuriem ir nepanesība attiecībā pret glutenīnu – tagad izstrādātas jaunas daudzveidīgas ēdienkartes, kuras, sākoties 2011. gada tūrisma sezonai, tiks piedāvātas atpūtniekiem pieczvaigžņu viesnīcā «Royal Mare» Krētas salā. Speciālās ēdienkartes tika izstrādātas sadarbībā ar dietologiem, ārstiem un viesnīcu kompleksa šefpavāriem. Par ēdieniem, kas ietverti šajās ēdienkartēs, nekas nav jāpiemaksā. Vienīgi divas nedēļas līdz atbraukšanai nākamajiem viesiem vajadzētu paziņot viesnīcai, ka viņi priekšroku dod ēdieniem bez glutenīna.

«Royal Mare» kompleksa teritorija atrodas Grieķijas pirmais Thalasso terapijas centrs «Royal Mare Thalasso», kurš ir viens no desmit vispopulārākajiem un speciālistu novērtētākajiem SPA un Thalasso terapijas centriem pasaulē. Turpat atrodas arī ultramodernais tenisa klubs «Aldemar», kurš sniedz lieliskas iespējas, lai pievērstos tenisa spēlei: tajā ir 7 korti, no kuriem viens ir centrālais, taču arī seši pārējie atbilst starptautiskajiem standartiem.

Viesnīcu grupa «Aldemar» 2010. gadā izveidoja veselības stūrīšus visos savos pamatēdināšanas restorānos – tur viesi varēja nobaudīt produktus un ēdienus, kas atbilst jēdzienam veselīgs uzturs. Turklāt viesi var izvēlēties arī diētiskos ēdienus, kuri tiek piedāvāti SPA un Thalasso terapijas centros.

Informācijai: agrās rezervēšanas akcijas cenas uz «Aldemar Hotels» viesnīcām («Royal Mare», «Knossos Royal», «Cretan Village») ir spēkā līdz 31.03.2011.

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36993909sec.