Viesnīca senā pilī ir gatava uzņemt Itālijas viesus

Pēc divu gadu rekonstrukcijas tūristus ir gatava uzņemt viesnīca Castello di Velona - Toscan Resort and Spa. Viesnīca izvietota 11. gadsimta pilī, blakus ciemam Montalcino (32 km uz dienvidaustrumiem no Sjēnas, Toskānā).

Viesnīca saviem viesiem piedāvā 46 numuriņus, iekārtotus ar antīkām mēbelēm, no logiem paveras skats uz gleznaino ieleju d`Orcha. Spa Suites numuriem ir pieejami speciāli kabineti, ar atsevišķu ieeju, lai procedūras varētu baudīt mierīgi, ar komfortu savās istabās.

Turklāt viesiem tiek piedāvāts Spa centrs, kurā piedāvātas procedūras tikai ar vietējo produktu izmantošanu, piemēram, vīnogas un olīveļļa no ielejas, kā arī divi atklātie un viens slēgtais baiseins ar termālo ūdeni, fitnesa centrs, saunas un dušas ar krāsu terapiju.

Papildus kafejnīcai Chiostro, kas atrodas torņa pagalmā un tagad ir pārklāta ar stiklu, tradicionālās toskānas virtuves restorānam Vignone, ar telpu 80 viesiem un terasi ar skatu uz ieleju, viesnīcā parādījies arī jauns restorāns L`Abazzia. Tas atrodas pils jaunajā spārnā un sastāv no ēdamzāles un terases, no kuras vislabāk ir redzams saulriets, kā arī tiek piedāvāta toskāniešu virtuve, bet modernā izpildījumā.

Viesnīcai pieder vīnogulāju ieleja, no kurām tiek ražots slavenais vīns Rosso un Brunello di Montalcino. Tos pasniedz viesnīcas restorānos, bet pašus labākos un retākos paraugus var nobaudīt speciālās degustācijās, kuras tiek organizētas pēc viesu lūguma.

Viesnīca sāks uzņemt viesus 1.04.2011. Numuriņu cena vēl nav noteikta. Viesnīcas interneta vietne - www.ehc.it

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Liepājas reģiona TIB
,


Trakai TIC
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48859596sec.