TOP 10 kruīzu virzieni [2]

Jaunā kruīzu interneta vietne CruiseCompare.co.uk sastādījusi 10 labāko pasaules kruīza virzienu reitingu.

1.Aļaska. Kruīzs pa Aļasku ir viens no interesantākajiem. Reģions ir viens no saistošākajiem un tas piedāvā izklaides, kādas var atrast tikai šajā pasaules daļā.

2. Austrālija un Jaunzēlande iekaros ar Sidnejas tilta skaistumu un neatstās veinaldzīgus pats pašus izvēlīgākos tūristus. Jaunzēlande ir fotogrāfu paradīze, tās dabai izdevās iemantot popularitāti ar kino palīdzību.

3. Bahamas. Kruīzs uz Bahamām tūristus iepriecinās ar tīrāko, dzidrāko ūdeni un smilšu pludmalēm. Protams lieliskā virtuve ar jūras veltēm, iepirkšanās un kazino.

4. Kanāriju salas. Ideālā Kanāriju salu atrašanās vieta vasaras kruīzu padara īpaši pievilcīgu. Dažādas dabas ainavas, plašas izklaides iespējas uz salas iepriecinās pat prasīgākos ceļotājus.

5. Karību baseins. Karību kruīzi ir vispopulārākie pasaulē. Šeit iespējams atrast izsmalcinātas pludmales un vietas daivingam, kā arī iepazīties ar unikālo Karību, āfrikāņu un franču kultūru.

6. Ēģipte un Tuvie Austrumi. Šis maršruts kļuvis populārs pēdējos gados. Šī ir lieliska iespēja apmeklēt slavenās piramīdas un pēc tam doties uz Nāves jūru.

7. Āzija. Kruīzs pa maršrutu: Honkonga - Singapūra - Vjetnama - Taizeme. Šis ir tikai viens no iespējamajiem brauciena maršrutiem. Cēlojumā iespējams redzēt dažādu valstu kultūru, nobaudīt valstu tradicionālos ēdienus, apskatīt populārākos apskates objektus un apvienot to visu ar iepirkšanos, pastaigām pa tropu mežu vai smilšainām pludmalēm.

8. Vidusjūra. Kruīzā pa Vidusjūru ir iespēja apmeklēt Barselonu, Venēciju ar šo pilsētu unikālo raksturu. Maršrutu pa Vidusjūru ir ļoti dudz, tādēļ to iespējams izvēlēties pēc sirds patikas.

9. Norvēģija. Kruīzs pa Norvēģijas fjordiem ir viens no neaizmirstamākajiem. Apstāšanās maža ciematiņā Bergen starp kalniem ar satriecošu ainavu ir neaizmistama.

10. Panamas kanāls. Kruīzā pa Panamas kanālu iespējams redzēt divas pilnīgi dažādas pasaules - Costa Rica, kur var redzēt neogotikas stila arhitektūru un Puntarena. Panamas kanāls ir patiesi lieliska inženierbūve, kas neatstās vienaldzīgu nevienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Maija 03/23/2011 14:17 Bergena vispār nav meža ciematiņš, pat ne mazs ciematiņš, bet kārtīga pilsēta - Norvēģijas vārti uz fjordiem

2 oTTo 03/23/2011 13:29 Meža ciematiņš Bergen :)))

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11848092sec.