Tez Tour piedāvā jaunu ekskursijas programmu Spānijā

Šogad, tāpat kā pagājušajā vasaras sezonā, tūroperators Tez Tour piedāvās iknedēļas ekskursiju programmas pa visskaistākajām Spānijas, Francijas un Itālijas vietām.

Un ļoti būtiski ir tas, ka šīs tūres nekādi nav saistītas ar cilvēku minimālo skaitu grupā – pat ja ir tikai viens pasūtījums ekskursiju tūrei, tās norise garantēta.

2011. gada sezonas ekskursiju programmas jaunumi ir divu nedēļu ilgas ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» un «Spānija – Maroka».

Ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» ietvaros tūristi apmeklēs šādas pilsētas: Barselonu, Madridi, Segoviju, Salamanku, Porto, Koimbru, Fatimu, Lisabonu, Sintru, Evoru, Meridu, Kaseresu, Kuenku, Valensiju, Salovu un vēlreiz Barselonu. Protams, programmā iekļauta nozīmīgāko Portugāles tūrisma objektu apskate. Ekskursiju tūres noslēgumā tūristiem būs divas dienas laika atpūtai Kostadoradas kūrortā.

Ekskursiju tūres «Spānija – Maroka» ietvaros tūristi apmeklēs šādas pilsētas:
Barselonu, Saragosu, Madridi, Toledo, Sevilju, Kadisu, Tarifu, Tanžīru, Meknesu, Fesu, Rabatu, Kosta del Solu, Granadu, Valensiju, Kostadoradu un vēlreiz Barselonu.
Šīs ekskursiju tūres programmu īpašā vērtība – iespēja iepazīt ne tikai nozīmīgākās Spānijas pilsētas, bet tāpat šīs valsts Atlantijas okeāna piekrasti, kā arī senās un maģiskas auras apdvestās pilsētas Tanžīru, Rabatu u.c., kas atrodas arābu pasaulei piekrītošajā Marokā.

Ekskursiju tūres «Spānija – Portugāle» un «Spānija – Maroka» vasaras sezonā katru nedēļu netiks organizētas, tāpēc iesakām ar šo programmu sarakstu iepazīties Tez Tour mājaslapā (sadaļā Ekskursiju tūres).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,


Preiļu novada TIC
,


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86459303sec.