Aicina netradicionāli iepazīt Parīzes tūrisma apskates vietas

Francijas galvaspilsētā Parīzē ir izveidota jauna ekskursiju koncepcija - Magic Tour, kas ir vērsta uz to, lai izmainītu tradicionālo franču pilsētas apmeklējumu shēmu. Tūristiem tiek piedāvāts iepazīt pilsētu pastāvīgi, pie elektromobīļa stūres – kā paparaci, karstgalvīga mīlnieka vai „zvaigzne” lomā, kurai ir atvērtas visas VIP klubu durvis un teātru aizkulisēs.

Daudzas pilsētas apskates vietas ir neizbēgamas ceļotājiem. Visi tūristi, iepazīstoties ar Parīzi, nonāk Eifeļa torņa pakājē, pie Noterdamas baznīcas vai pie Luvras.

Ceļinieku spēki ir galā pēc ilgajām pastaigām pa muzejiem, galerijām, tiltiem, parkiem. Šo tradicionālo pilsētu apskates veidu šogad ir nolēmis mainīt Magic Tour. Tūristiem tiks piedāvāts divvietīgs elektromobīlis, kā arī varēs izvēlēties individuālu tematisko ekskursiju. Lai varētu iznomāt elektromobīli ir nepieciešams uzrādīt autovadītāja apliecību ar vismaz divu gadu transportlīdzekļu vadīšanas stāžu, kā arī autovadītājs nedrīkst būt jaunāks par 21 gadiem.

Ceļotāji saņem USB atslēgu, kura satur informāciju par izvēlēto maršrutu un GPS navigācijas sistēmu. Patlaban interesentiem tiek piedāvāti pieci tematisko ekskursiju maršruti: "Paparaci", "Bohēmas aromāts”, "1001 nakts", "Absolūtā brīvība" un klasiskā Magic Tour. Tuvākajā laikā papildinās arī Hot & Spicy, "Akmenu sirds", "Bezprātīga kaisle" un I Love You ekskursijas.

Šajos maršrutos ikviens ceļotājs atradīs sev kaut ko interesantu. Organizatori neatklāj visus noslēpumus, jo vēlas saviem klientiem saglabāt nedaudz pārsteiguma efektu. Elektromobīlis tiks iznomāts uz 1h 15 minūtēm. Divām personām šāda ekskursija izmaksās no 35 līdz 52 eiro. Kompānijas Magic Tour birojs atrodas Boudreau iela 11 (Opéra metro stacijā). Darba laiks – ikdienu no pl. 9.00 līdz 22.00. Jāatzīmē, ka ekskursijas netiek piedāvātas laika posmā no pl. 16.30 līdz 19.30, jo ielās ir tā saucamās „sastrēguma stundas”.

Vairāk informācijas: www.mymagictour.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,


Preiļu novada TIC
,


Melngalvju nams
,


Jaunpils pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77960205sec.