Tez Tour nolēmis iepazīstināt savus tūristus ar «neskartās dabas Krētu»

Šovasar kompānija Tez Tour sagatavojusi tūristiem, kas atpūšas Krētā, jaunu ekskluzīvu ekskursiju piedāvājumu – dodoties tajās tūristi varēs iepazīties ar Krētas patriarhālo, svešām acīm apslēpto senās salas tradicionālo dzīvi.

Trīs ekskursijas ir apvienotas ciklā „Mežonīgā Krēta”. Tajās tūristi dodas ar džipiem – uz patiesi „mežonīgām” vietām un apgabaliem, kas parastajiem tūristiem nav pieejami.Ceturtā ekskursija ir ar jahtu, kuras laikā Tez Tour tūristi kļūst par īstiem matrožiem: kapteiņa vadībā viņi paceļ buras, piedalās jahtas manevru veikšanā, piestāj pie krasta un izmet enkuru.

Tez Tour kompānijas statistika liecina, ka maijā ārkārtīgi populāra bija ekskursija ar džipiem uz Idas kalnu masīva pašu „sirdi” visaugstākajā Krētas augstkalnu plato – Nidā (1300 m v.j.l.). Plato var nokļūt pa ļoti skaistu kalnu serpentīnu: blakus pārkaru klintis, kalnu smailes un augstākais Krētas kalns – 2,5 km augstais Idas kalns (Psiloreitis).
Idas kalnu masīvā krētieši kopš mūžseniem laikiem nodarbojas ar aitkopību, un līdz pat mūsdienām dara to tāpat, kā viņu sentēvi – gana tās, cērpj, pieņem jērus utt. Nidas plato tūristus sagaidīs gani-fermeri: pats saimnieks, tā dēls, mazdēls. Viņi aizvedīs tūristus uz aploku, kur tiek slauktas aitas.

Atceļā uz viesnīcu paredzēta pietura Anoijas kalnu ciematā, kur dzīves ritms un kārtība ir gluži tāda pati, kā daudzus gadsimtus iepriekš.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59914899sec.