Turcijā tika atklāta jauna viesnīca Rixos Downtown Antalya

Viesnīca Rixos Downtown Antalya (pie pasaulslavenās Konjalti pludmales) atvēra savas durvis tūristiem 04.07.2011. Greznā un pilnībā restaurētā viesnīca Rixos Downtown Antalya atrodas pie pasaulslavenās Konjalti pludmales, uz krasta klinšu sienas, no kuras paveras brīnišķīgs skats uz Vidusjūru un Taura kalniem. Rixos Downtown Antalya – ir unikāla pilsētas viesnīca, uz kuru dodas gan tāpēc, lai veiksmīgi kārtotu biznesa darījumus, gan lieliski atpūstos pludmalē, gan tāpēc, ka pašā pilsētas centrā ir teicamas iepirkšanās iespējas.

Viesnīca izmanto revolucionāri jaunu individuālā servisa Limited edition koncepciju, kas sniedz iespējas izbaudīt nevainojamu servisu un vienreizēju komfortu. Visprasīgākajiem Rixos Downtown Antalya viesiem paredzēta speciāla izmitināšana – 8. stāvā atrodas 43 Limited edition kategorijas numuri.

Viesnīcas Rixos Downtown Antalya interjeri ieturēti modernā stilā, pielietojot smalkus dekora elementus. Lobby bāra koncepcija pilnīgi pārmaina viesu ierasto priekšstatu par to, kādam šim bāram vajadzētu būt – tas kļuvis par lielisku un mājīgu vietu, kur, dzīvajā izpildījumā skanot turku instrumentālajai mūzikai, var tikties ar saviem draugiem vai lietišķajiem partneriem.

Viesnīcas viesiem, kuri vēlas atpūsties un pavaļoties, šim nolūkam izveidota speciāla Lounge zona, kas atrodas brīvā dabā pie baseina – zona un baseins ir apsildāms, un tāpēc darbojas visu gadu.

Atkāpjoties no klasiskās numuru apkalpošanas koncepcijas, viesnīca numuru viesiem piedāvā inovatīvu ēdienkarti, kurā iekļauti daudzi un dažādi internacionālās virtuves ēdieni, kā arī izsmalcināti dzērieni un kokteiļi. Kā īpašu viesnīcā var pieminēt populāro krievu restorānu Kalina un bāru Kalina bar! Tajos šefpavārs viesiem piedāvā speciāli izstrādātu ēdienkarti un dzērienu karti ar ekskluzīviem dzērieniem un kokteiļiem, kurus pagatavos labākie Antaljas bārmeņi. Gan restorānā, gan bārā ir grezni interjeri. No abiem paveras brīnišķīgs skats uz Vidusjūru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66445589sec.