Kompānija „Hilton” atklāj pirmo „DoubleTree” zīmola viesnīcu AAE

„Hilton Worldwide” paziņojusi par viesnīcas „DoubleTree by Hilton Ras Al Khaimah” atklāšanu, kura kļūst par pirmo „DoubleTree” zīmola viesnīcu Apvienotajos Arābu Emirātos. Tā atrodas Rāselhaimas centrā – Al Nakīlas (Al Nakeel) darījumu rajona pašā centrā – tikai dažu minūšu gājiena attālumā no pludmales. Augstākās klases jaunā viesnīca sniedz pilna apjoma viesnīcu pakalpojumus vismūsdienīgākajos apstākļos un sola ļoti siltu uzņemšanu.

”DoubleTree by Hilton” lepni paziņojusi par sava zīmola attīstību Vidējo Austrumu reģionā, atklājot jau otro viesnīcu tajā vienas nedēļas laikā. AAE turpina attīstīt jau tā visai iespaidīgo tūrisma industriju, kurai joprojām ir milzīgs attīstības potenciāls.

Rāselhaima ir emirāts, kas atrodas vistālāk AAE ziemeļos un vides un kultūras raksturojuma ziņā ir ļoti iespaidīgs: te ir gan baltas smilšu pludmales, gan pārsteidzoši interesanti kalni un varenas smilšu kāpas, kā arī bagātīgs kultūras mantojums un lieliskas izklaides iespējas. Viesnīca atrodas aptuveni 45 minūšu brauciena attālumā no Dubaijas starptautiskās lidostas, tiešā Ekspocentra tuvumā un dažu minūšu gājiena attālumā no svarīgākajiem darījumu centriem un tūristu iecienītākajiem objektiem.

„DoubleTree by Hilton Ras al Khaimah” atklāšana ir kompānijas „Hilton Worldwide” stratēģijas attīstības rezultāts AAE – tā ir jau desmitā „Hilton Worldwide” viesnīca šajā valstī. Tagad kompānijai ir jau divas „DoubleTree by Hilton” viesnīcas stratēģiski svarīgos Tuvo un Vidējo Austrumu punktos, turklāt turpina norisināties sarunas par „DoubleTree” zīmola viesnīcu tālāku attīstību reģionā, t.sk. AAE.

Viesnīcas viesi varēs nodarboties ar sportu, tajā ir fitnesa klubs un atklātais baseins. Savukārt labsajūtai un veselībai kalpos SPA centrs. Tāpat viesnīcas viesi var izmantot viesnīcas „Hilton Ras Al Khaimah Resort & SPA” pludmali, bērnu klubu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8992641sec.