3 galvenie faktori, ar kuriem tūristus vilina Gašteinas ielejas kūrorti

Bādgašteinas un Bādhofgašteinas kūrorti, kuri atrodas Gašteinas ielejā, vilina tūristus ar daudzveidīgajām slēpošanas nogāzēm, kilometru desmitu kopumā garajām izkoptajām trasēm un attīstīto pacēlāju sistēmu. Taču šis slēpošanas reģions tāpat ir slavens ar saviem termālajiem avotiem, no kuriem plūstošajam ūdenim, kurā ir paaugstināts radona līmenis, temperatūra pārsniedz +34°С. Tāpēc nebūs pārspīlējums teikt, ka šī reģiona kalnu slēpošanas kūrortu unikalitāte ir iekš tā, ka sportisku atpūtu var savienot ar veselību uzlabojošām un relaksējošām procedūrām radona vannās.

Tieši šī iemesla dēļ tūroperators Tez Tour ir iekļāvis šos divus Zalcburgas federālās zemes kalnu kūrortus, kuri jau iepriekšējās ziemas ceļojumu sezonās iemantoja lielu popularitāti Baltijas valstu tūristu vidū, ziemas sezonas 2012 kalnu slēpošanas programmā, lidojot uz Insbruku. Turklāt jāpiezīmē arī, ka transfers uz Gašteinas ielejas kūrortiem no Minhenes lidostas ir 217 km, bet no Insbrukas lidostas jau par 41 km īsāks.

Pavisam šajā slēpošanas reģionā ir 241 km lieliski izveidotu un aprīkotu trašu slēpošanai, braukšanai ar snovborda dēli, kā arī kārvingam. Kopgarumā vairāk nekā 100 km distanču slēpošanas trašu un celiņu pastaigām. Konkrēti Bādhofgašteinas kūrortā ir 81 km kalnu slēpošanas trašu un 90 km taku gājējiem. Un vēl bez slēpošanas nogāzēm – arī fun park, snowboard arena, half-pipe. Īpaša vērība šajā reģionā tiek pievērsta bērnu atpūtai: darbojas bērnu kalnu slēpošanas skolas, uzcelti omulīgi slēpotāju namiņi.

Gašteinas termās tūristus pēc kalnu slēpošanas sagaida burvīgas izjūtas un relaksācija dziedniecisko avotu baseinos un vannās. Šī Gašteinas veselības pasaule piedāvā dažādu speciālistu konsultācijas – viņi gatavi vienmēr palīdzēt, lai cilvēks justos labi, saprotot, ka labsajūta rodas tikai ķermeņa, gara, dvēseles vienotas veselības gadījumā. Turklāt iespējams savienot noderīgo ar patīkamo, atpūtināt gan garu, gan ķermeni kalnos un dziednieciskajos avotos. Bādhofgašteinas termālo avotu ūdeņos ir augsta radona slāpekļa koncentrācija un vispilnīgāko SPA procedūru kopumu var baudīt viesnīcā „Grand Park”. Tajā – visdažādākās masāžas, praktiski, gandrīz visas, elektroterapija, aromaterapija, sauna, tvaika pirtis un dūņu procedūras.

Īpaši vērtīgs dziednieciskajā ziņā ir Gašteinas ielejas raktuvju apmeklējums. To dziļumā tiek piedāvātas procedūras, kuras efektīgi iedarbojas balsta kustību aparāta (reimatiskais artrīts, sarežģījumi pēc traumām, Behtereva slimība), perifēro asinsvadu (varikoze ar trofiskām, lēni dzīstošām čūlām, flebīti), mutes dobuma (gingivīts, stomatīts) saslimšanu, kā arī vielmaiņas traucējumu un ginekoloģisku problēmu gadījumos. Gaisa temperatūra raktuvēs ir no 37,5 līdz 41,5°C, augsta arī gaisa mitruma pakāpe (70-95%). Pirms raktuvju apmeklējuma dziednieciskos nolūkos, jāiziet medicīniskā apskate.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69942498sec.