Lidsabiedrība KLM stiprinās draudzīgas jūtas starp pasažieriem

Nīderlandes lidsabiedrība KLM plāno ar sociālo tīklu palīdzību nodrošināt, lai pasažieri lidmašīnā atrastu vispatīkamāko iespējamo blakussēdētāju. Ar jautājumu „Pie loga vai pie ejas?” nepietiek, lai lidojums izdotos, - ja jums blakus divas stundas sēž kāds ar netīrām zeķēm vai cits, kura joki jums liekas pliekani, lidojums var izvērsties nepatīkamā pārdzīvojumā, un šo risku lidsabiedrība vēlas iespējami mazināt, piemēram, ar Facebook palīdzību.

KLM iecere ir šāda – ja vēlaties palielināt savas izredzes lidojuma laikā sēdēt blakus kādam simpātiskam pasažierim, ar kuru jums varētu būt vismaz kaut kādas kopīgas intereses, reģistrējoties lidojumam, būs iespēja norādīt savu Facebook vai LinkedIn profila vārdu. Atkarībā no tā, kāda informācija jūsu profilā pieejama, lidsabiedrība varēs aptuveni rēķināties ar jūsu interesēm, hobijiem, mūzikas gaumi, izglītības līmeni, profesiju. Pēc tam, vienkārši salīdzinot, tiks piemeklēts visatbilstošākais blakussēdētājs lidojuma laikā.

Pakalpojums būs pieejams, sākot ar 2012. gada sākumu, un tā nosaukums, pārfrāzējot sociālās tīklošanās jēdzienu, būs Social Seating jeb „sociālā sēdināšana”. Līdz ar to pasažieri jau pirms koferu krāmēšanas varēs mēģināt atrast patīkamāko ceļabiedru.

Kā uzsver KLM, ieguvums no šāda pakalpojuma būs acīmredzams: lietderīgāk izmantots lidojuma laiks – uzņēmēji var dibināt kontaktus un pat norunāt tikšanās, vientuļie izmēģināt laimi aklajā randiņā septītajās debesīs, bet kāds, kurš mācās ķīniešu valodu, varēs izmantot iespēju aprunāties ar kādu citu pasažieri, kam tā ir dzimtā valoda.

Protams, arī šajā gadījumā jūs diemžēl nebūsiet pasargāts no blakussēdētāja smirdīgajām zeķēm, jo par tām diemžēl Facebook profilā nekas nav teikts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40618992sec.