Cikos tiks izslēgta migla? – dumjākie tūristu jautājumi pasaulē

Atvaļinājuma ceļojuma laikā cilvēks bauda brīvās dienas un stresu atstāj mājās. Šķiet, ka dažiem došanās tūrisma braucienā laupa arī prāta spējas. Kā citādāk izskaidrot jocīgos jautājumus, ko dažkārt tūristi uzdod gidiem?

Šodien jūsu izklaidei piedāvājam dažus dumjākos tūristu jautājumus, ko apkopojušas vairāku valstu tūrisma organizācijas.

· Aplūkojot Lielo Kanjonu ASV, kāds tūrists uzdod jautājumu: „Vai to visu uzbūvēja cilvēki?”

· Kāda acīmredzot par ūdens patēriņu norūpējusies kundze: „Sakiet, cikos vakarā Niagāras ūdenskritums tiek izslēgts?”

· „To uzbūvēja cilvēki vai indiāņi?” un „Kāpēc viņi tās drupas uzcēla tik tuvu šosejai?” – jautājums Mesaverdes Nacionālajā parkā ASV, Kolorado par Anasazi ciemata drupām

· „Cik bieži jāpļauj tundra?” norūpējies par dārznieka slodzi Denali Nacionālā parka (ASV) 24.000 kvadrātkilometru lielajā teritorijā kāds tūrists

· Dienvidu puslodes ģeogrāfija nav skaidra kādam zinātkāram eiropietim: „Sakiet, lūdzu, kurā virzienā Austrālijas kontinentā ir ziemeļi?”

· Galvenais ir zināt, kur atrodies! „Vai Edinburga atrodas Glāzgovā?”

· Kāds tūrists neapmierināts ar fotografēšanai nepiemērotiem laika apstākļiem Doveras pilī Kentas grāfistē Lielbritānijā: „Vai lūdzu varētu izslēgt miglu?”

· Britu kultūras vēstures stundās šī dāma nebūs bijusi skolā: „Nekādi nevaru saprast, kāpēc visas tās sabrukušās pilis un abatijas ir uzceltas tieši Anglijā...”

· „Vai Velsa ziemas mēnešos ir slēgta?” jautāja kāds tūrists par lepno, skaisto zemi Lielbritānijas rietumdaļā. Starp citu, tā ir atvērta visu gadu – gan tūristiem, gan vietējiem iedzīvotājiem

· Attapīgs jautājums jūras kruīza laikā: „Vai mums jānokāpj no klāja, lai piedalītos sauszemes ekskursijā?”

· Dialogs luksus kruīzu kuģa restorānā. Pasažieris: „Kas ir kaviārs?” Viesmīlis: „Zivju olas.” Pasažieris: „Ā, tādā gadījumā man lūdzu divas, apceptas no abām pusēm.”

· Dominikāna, protams, ir tālu, bet ir vajadzīga izdoma, lai pajautātu: „Vai visas Karību jūras salas ir vienāda izmēra?”

· „Vai ekvatoru varēs saskatīt no augšējā klāja?” un „Vai kuģis piestās vecpilsētas centrā?” – vēl divi jauki jautājumi no kuģa pasažieriem?

· Dodoties ceļojumā, nereti problēmas sagādā svešvalodas, un droši vien tā radies kāda amerikāņu tūrista nopietnības pilnais jautājums par valūtas kursu: „Sakiet, pret cik norvēģu fjordiem jūs maināt vienu ASV dolāru?”

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70488095sec.