Šajās vietās pavasaris sākas janvārī ar mandeļu ziedēšanu

Kad pie mums vēl valda dziļa ziema, citviet pasaulē iespējams atrast vietas, kur jau janvārī varam atrast pavasara sajūtu. Maljorka, Algarve, Kipra un citi reģioni janvārī vilina ar maigu gaisa temperatūru un ziedošiem mandeļkokiem.

Algarve, Portugāle. Janvārī sāk ziedēt mandeļkoki, kuru intensīvo smaržu iespējams izbaudīt, piemēram, dodoties pārgājienā ar velosipēdiem pa kalnaino apvidu. Septiņas naktis garu uzturēšanos četrzvaigžņu viesnīcā „Porto Bay Falesia” Albufeiras pilsētā kopā ar lidojumu no Vācijas un puspansiju iespējams rezervēt, sākot no 549 eiro (www.neckermann-reisen.de).

Arī Maljorkas salā janvāra vidū sāk ziedēt miljoniem mandeļkoku, lai gan pirmajā mirklī šķiet, ka sala vēl tikai ievelk elpu pirms jaunās tūrisma sezonas. Pie vairākiem Vācijas tūrisma operatoriem (Dertour, TUI u.c.) septiņu dienu ceļojums no Vācijas izmaksās, sākot no 513 eiro. Par papildus samaksu iespējams piedalīties īpašās tūrēs uz mandeļu plantācijām.

Spānijas kontinentālajā daļā ziema beidzas februārī, un no tā brīža īpaši ieteicami reģioni visiem, kas noilgojušies pēc saules un siltuma, ir Granāda, Almeria un Malaga. Individuālos vai grupu ceļojumos ieteicams iepazīt ne tikai Rondas, Seviļas, Heresas, Kordobas un Granādas pilis un baznīcas, bet arī ziedošos un krāsainos dārzus.

Arī Sicīliju pavasara smaržas ietin jau februārī. Apskatot Palermo vai Taorminas pilsētu, jāatceras arī par Cingaro aizsargājamo dabas teritoriju (Zingaro), Sirakūzu antīkajiem pieminekļiem un Villa Kasale (Villa Casale) slavenajām mozaīkām. Taču ne mazāk iedvesmojošs būs arī ceļojums pa ziedošajām mandeļkoku plantācijām. Nedēļu ilgs ceļojums, puspansija, lidojums no Vācijas un ekskursijas kopā izmaksās, sākot no apmēram 700 latiem (piemēram, Ikarus Tours, www.ikarus.com).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33808804sec.