Labākie ieteikumi ceļojumiem katram Jaunā gada mēnesim - 2. daļa

Katram atvaļinājuma galamērķim ir savs labākais gadalaiks, kad pilnībā izmantot tā sniegtās iespējas. Turpinām iepazīstināt portāla lasītājus ar katram šā gada mēnesim piemērotāki atvaļinājuma galamērķi.

Jūlijs – Ukraina. Kad 1.jūlija nakts debesīs nodzisīs pēdējās Eiropas futbola meistarsacīkšu salūta ugunis un futbola laukumos būs nodejota pēdējā uzvaras deja, Ukraina atkal būs Ukraina, - viens no šā gada interesantākajiem ceļojumu galamērķiem, platības ziņā lielākā Eiropas valsts aiz Krievijas. Apskates vērta būs gan galvaspilsēta Kijeva, gan ostas pilsēta Odesa, gan senā Ļvova, Jalta un Sevastopole, tāpat iespējams doties kuģa kruīzā pa Dņepru vai izbaudīt atpūtu kādā no Melnās jūras kūrortiem.

Augusts – Alpu reģions. Arvien lielāku popularitāti Eiropā gūst tūrisma piedāvājumi, kuros zvērināti pilsētnieki var ierasties lauku saimniecībās un paši piedalīties dažādos lauku darbos, piemēram, ražas novākšanā. Līdzdalība lauku darbos iespējama gan Šveices Graubindenes kantonā govju fermā (Prättigau in Graubünden), gan Austrijas Alpos (Maschinenring), kur uzzināsiet, ka zemnieki kalnos ne tikai ļoti smagi strādā, bet dzīvo arī īstu vientuļnieku dzīvi. Ja tas ir tas, ko meklējat pēc pilsētas stresa – tā ir jūsu iespēja!

Septembris – Londona. Septembrī Londona atgriezīsies ierastajā ritmā, dodot iespēju tūristiem mierīgi aplūkot vietas, kur nupat sadalītas olimpiskās medaļas. Londonas Īstendas Stratfordā, gatavojoties Olimpiskajām spēlēm, 2,5 kvadrātkilometru platībā tapis milzīgs sporta komplekss, ko pēc spēlēm atkal pārveidos par dzīvojamo rajonu, un šo pārveides procesu varēs piedzīvot arī tie, kas atvaļinājumā uz Lielbritānijas galvaspilsētu dosies septembrī.

Oktobris – Portugāles mežonīgie rietumi. Brīnišķīga vieta, lai vizinātos ar vējdēļiem, dotos izjādēs ar zirgiem un vienkārši atpūstos mierā un klusumā, kas Portugāles pludmalēs iestājas pēc aktīvās tūrisma sezonas beigām! Skatu uz pīniju, korķozolu un eikaliptu audzēm pludmalēs starp Alenteho (Alentejo) un Algarvi (Algarve) joprojām neaizsedz viesnīcu monstri, dienvidrietumu pludmalēs no masu tūrisma – ne vēsts, tikai neskarta daba un joprojām patīkams klimats. Ziemeļeiropiešiem un tiem, kam patīk ceļot vienatnē, – brīnišķīga iespēja atgriezties vasarā!

Novembris – Birma. Novembrī lietus sezona ir beigusies, spīd saule, daba zaļo un zied. Šis ir labākais laiks, kad doties uz tālo Dienvidāzijas valsti, kas piedāvā pasaules skaistākos budistu tempļus, ļaujot izvairīties no masu tūrisma (pretstatā kaimiņos esošajai Taizemei), neatklātas pludmales ar mazām būdiņām palmu paēnā.

Decembris – Kanāda. Heli-slēpošana Kolumbijas štatā: sporta veids, kas kļūst arvien populārāks, un kas „draud” ar narkotisku efektu! Tas, kurš izmēģinājis ar helikopteru pacelties augstu virs Kanādas apsnigušajiem kalniem, lai pēc tam ar īpaši platām speciālām slēpēm laistos no kalniem lejā, šo ziemas izklaidi gribēs izmēģināt vēl un vēl, apgalvo zinātāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17546797sec.