Ledus viesnīcā pirms gulētiešanas iesaka izžāvēt matus

Savulaik no Somijas nākusī ideja par ledus viesnīcu izveidi ziemas sezonā gūst arvien lielāku popularitāti. Ledus viesnīcas tagad ik sezonu atrodamas gan Skandināvijā, gan Šveicē un Kanādā. Nesen no sniega un ledus būvēta viesnīca atvērta arī Nīderlandes ziemeļaustrumu pilsētiņā Cvollē (Zwolle), kļūstot par vistālāk uz dienvidiem esošo šāda tipa tūrisma mītni Eiropā.

Viesnīcas trīs istabiņas iekārtotas līdzīgi kā jebkuras parastas viesnīcas numuri – gulta, minibārs, peldmētelis, čību pāris, vienīgi gaisa temperatūra nepārsniedz astoņus grādus. Tomēr pati atraktīvākā ir gulta – tā izgatavota no vienlaidus ledus bluķa un tiek izgaismota violetos, zilos un zaļos toņos.

Miniatūrā ledus viesnīca izveidota desmit dienu laikā ledus skulptūru festivāla ietvaros un atšķirībā no citām līdziniecēm neatrodas zem klajas debess, bet gan lielā noliktavu angārā, kur pietiekami zema temperatūra tiek uzturēta mākslīgi. Viesnīcas menedžere brīdina – ja viesi pirms gulētiešanas vēlas izmantot dušu, pēc tās noteikti īpaši rūpīgi jāizžāvē mati, lai viesnīcas gultas aukstumā tie naktī nesasaltu. Tāpat, nakšņojot ledus gultā, tiek ieteikts ierobežot alkohola lietošanu. Cvolles ledus viesnīca strādās tikai līdz 29.janvārim. Divvietīga istaba ar brokastīm izmaksās 199 eiro par vienu nakti.

Šīs ziemas sezonas lielākā ledus viesnīca atrodas Somijā, Jukasjervi (Jukkasjärvi) pilsētā Lapzemē, un tajā ir 47 istabas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38714409sec.