Lidojumi, ko neaizmirst: viena lidojuma vietā - trīs

Turpinām stāstīt par jautriem un ne tik jautriem starpgadījumiem lidojumu laikā – lidojumi, ko neaizmirst. Lidmašīna spiesta divas reizes atgriezties izlidošanas lidostā avārijas signāla dēļ.

Airbus A320 bija nolidojis vairāk nekā pusi ceļa no Šveices pilsētas Cīrihes uz Maljorku, pasažieri jau domās gatavojās pirmajiem saules stariem pludmales smiltīs, kad pēkšņi lidmašīnas kapteinis paziņo – avārijas signāla dēļ lidmašīna ir spiesta atgriezties Cīrihē. Iemesls – iedegusies signāllampa, kas liecina par bremžu sistēmas bojājumu. Tā kā lidsabiedrībai SwissAir Maljorkā nav ne tehniķu, kas bojājumu varētu novērst, ne arī rezerves daļu, pilotiem neatliek nekas cits, kā atgriezties „dzimtajā” lidostā.

Pēc kļūmes novēršanas, kas turklāt izrādījās nevis bremžu, bet signāllampas problēma, lidmašīna no Cīrihes atkal devās ceļā uz La Palmu. Iespējams, nu jau daži pasažieri paspēja pasapņot tikai par Maljorkas lidostas asfaltu, bet arī tas diemžēl izrādījās tikai sapnis: bremžu signāllampa atkal iedegās, un piloti lidaparātu atkal grieza atpakaļ uz Cīrihi.

Tikai ar trešo reizi lidmašīnai izdevās aizlidot līdz galam – ar sešu stundu nokavēšanos tūristi ieradās La Palmas lidostā. SwissAir vienīgais komentārs – tā patiešām bijusi tikai signāllampas kļūda, pasažieru un apkalpes drošībai briesmas nav draudējušas.

Nākamajā stāstā – lidmašīna sasniedz lidostu, bet pasažieri deviņas stundas netiek no tās ārā, - pilotiem beigusies maiņa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48552608sec.