Kur ziemā atrast īstu vasaras sajūtu?

Pēdējo dienu lielais aukstums ne vienam vien liek nopūsties ilgās pēc karstas vasaras un spožas saules. Travelnews.lv sniedz ieskatu dažos Vācijas kūrortos, kur vasara, koši bikini, raibi kokteiļi un gaismas pielieta pludmale baudāma visu gadu. Ilgojaties nakšņot teltī? – arī tas Vācijā ir iespējams segtā kempinga laukumā.

Galaxy Rutschenparadies Erdingas termās Bavārijā (Therme Erding) nepilnus 40 kilometrus uz ziemeļaustrumiem no Minhenes. Akvaparks ar 20 nobraucienu caurulēm, kuru kopējais garums sasniedz 1700 metrus. Dienas ieejas karte - 26 eiro.

Tropu paradīze Eiropas centrā – atpūtas centrs Tropical Island atrodas tikai 60 kilometrus uz dienvidiem no valsts galvaspilsētas Berlīnes. Milzīgajā hallē ir smilšu pludmales un neskaitāmi baseini. Dienas ieejas karte – ap 20 eiro.

Palmas, papardes, orhidejas – sulīgi džungļi ar vairāk nekā 20`000 augiem sagaidīs tūristus Potsdamas Biosfērā (Biosphäre Potsdam). Starp citu, tur ir arī brīvi lidojoši papagaiļi un citi eksotiski dzīvnieki – visu gadu! Gidu vadītās ekskursijas, sarīkojumi un izstādes iepriecēs ne tikai bērnus, bet būs laba atpūta visai ģimenei. Dienas karte – 11,50 eiro.

Ja jūsu sapņu hobijs ir niršana, varat apsvērt iespēju vispirms spēkus izmēģināt segtajā niršanas centrā Reinbahā (Indoor-Tauchzentrum Rheinbach). Dienas karte – no 39 eiro.

Mazliet jocīgi, bet varbūt tieši tas, pēc kā šobrīd ilgojaties, kad aiz loga ir kupenas un termometrs noslīdējis krietni zem nulles, ir nakšņošana teltī. Berlīnes Hüttenpalast kempinga laukuma segtajā hallē tas ir iespējams. Cenas segtajā un no aukstuma pasargātajā telšu un karavānu laukumā sāks no 45 eiro par nakti.

Negribat pat ziemā atteikties no sērfošanas? – tad jādodas uz ūdens parku Alpamare Bad Telcā (Bad Tölz) Augšbavārijā. 200 kvadrātmetru lielajā sērfošanas baseinā ir perfekti viļņi! Dienas karte – 34 eiro.

No ziemas sala var paslēpties arī pirtī, turklāt Ercgebirges (Erzgebirge) Badegärten Eibenstock iespējams apceļot dažādu pasaules valstu tradicionālās pirtis – indiāņu akmens tvaika pirti, itāļu dubļu pirti, krievu pirti un japāņu karsto akmeņu pirti un citas.

Katram atliek izvēlēties savu vietu, kur ziemas vidū baudīt siltumu! – sinoptiķi februārī vēl pavasari nesola.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Park Hotel Latgola
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4695971sec.