Sagaidot Valentīna dienu – šīs ir desmit romantiskākās Eiropas viesnīcas

Kam uzticēties vairāk, kad jānoskaidro, kuras ir pašas romantiskākās viesnīcas Eiropā, - viesnīcu bukletiem vai klientu atsauksmēm? Ceļojumu portāls Tripadvisor, apkopojis ceļotāju atsauksmes un sagatavojis desmit Eiropas romantiskāko viesnīcu sarakstu. Ar speciāla algoritma palīdzību izanalizēti vairāk nekā 60 miljoni interneta atsauksmju.

Trīs no desmit romantiskākajām Eiropas viesnīcām atrodas Grieķijai piederošajā Santorīnī salā, un tas nav nekāds pārsteigums, jo pati sala ir romantikas pilna.

Starp citu, nemaz nav jāsvin Valentīna diena, lai kopā ar mīļoto dotos romantiskā braucienā uz kādu no desmit Eiropas romantiskākajām viesnīcām!

1. Andronis Luxussuiten, Santorīnī, Grieķija: augstu klints kraujā virs jūras, modernā stilā iekārtota klasiska luksus klases viesnīca. Ja ne ātrāk, tad saulrieta brīdī šī viesnīca liksies romantiska pat vislielākajam īgņam!

2. Aspaki Oia Castle, Santorīnī, Grieķija: arī te jau atrašanās vieta un skats līdz apvārsnim vien nodrošina romantisku jūtu uzplūdus. Nav brīnums, ka pat veseli divi no kopumā desmit viesnīcas numuriņiem ir nodēvēti par „Medusmēneša istabām”.

3. Seven Hotel, Parīze, Francija: kurš teicis, ka moderna, stilīga ēka nevar būt romantiska? Gaismas efektu un krāsu spektrs šai viesnīcā nodrošina intīmu gaisotni, par kuru klienti sajūsminās vēl ilgi pēc atgriešanās mājās.

4. Tiara Yaktsa, Kannas, Francija: brīnišķīgs skats pa logu, nošķirta, tomēr lieliska atrašanās vieta un atturīga, klasiska elegance un moderns komforts – arī tās ir romantiska atvaļinājuma sastāvdaļas.

5. Boutique Hotel Villa Sostaga, Gardas ezers, Itālija: vēsturiskā viesnīca vienmēr vilinājusi tūristus, bet tagad tā kļuvusi par komfortablu īstu romantiķu mītni.

6. Castello Bevilacqua, Itālija: 14. gadsimta pils netālu no Veronas piedāvā aizgājušo laikmetu šarmu. Istabas nodrošina mūsdienu komfortu, bet vecais parks aicināt aicina romantiskās pastaigās.

7. Anastasis Apartments, Santorīnī, Grieķija: trešo reizi šajā sarakstā – brīnišķīga atrašanās vieta, brīnišķīgs iekārtojums un neaizmirstams skats uz jūru un skaisto Grieķijas salu. Atšķirība – brokastis viesnīcā tiek nodrošinātas, bet vakariņas sveču gaismā pārītis var pagatavot sev arī pats.

8. Villa Contessa, Bad Sārova (Bad Saarow), Vācija: nelielā, smalkā viesnīciņa atrodas pavisam tuvu Berlīnei Šarmicelas ezera (Scharmützelsee) krastā. Baseins ar skatu uz ezeru, romiešu tvaika pirts, rožu istaba ar personisko bio-saunu, - romantika tīrā veidā!

9. Sogno di Giulietta, Verona, Itālija: brīnišķīgā vēsturiskā stilā ieturētā viesnīca ierīkota kādreizējās pils ēkā, tā piedāvā baseinu kompleksu un romantisku gaisotni Romeo un Džuljetas mīlas stāsta garā.

10. Chateau de Marcay, Šinona (Chinon), Francija: 15. gadsimta ēkā ierīkotā viesnīca ir apmēbelēta atbilstoši vēsturiskajiem materiāliem, arī pils parkā ir saglabāta tā vēsturiskā īpatnība. Āra baseini, tenisa laukums un augstākās klases restorāns savukārt nodrošina mūsdienu komforta līmeni.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31863904sec.