Tūristus brīdina par streikiem un protestiem Grieķijā

Ja esat ieplānojuši ceļojumu uz finanšu krīzes satricināto Grieķiju, ieteicams pirms sēšanās lidmašīnā noskaidrot, vai jūsu ceļojuma mērķi neskar streiki un protesti. Eiropas valstu ārlietu dienesti iesaka tūristiem īpaši uzmanīties no kabatzagļiem Atēnās un Tesalonikos, kas aktivizējušies pēdējā laikā, kā arī nepiedalīties demonstrācijās.

Arvien biežāk Grieķijas iedzīvotāji iziet ielās un rīko gan lielāka mēroga, gan lokālus streikus, kas var ietekmēt arī tūristus un tiem sniegtos pakalpojumus, - grieķi protestē pret valdības pieņemtajiem taupības pasākumiem.

Tāpēc, dodoties atvaļinājumā uz Grieķiju, ieteicams ļoti rūpīgi iepazīties ar mediju ziņām par stāvokli tajos reģionos, ko esat iecerējuši apmeklēt. Streikiem gatavojas arī lidostu dispečeri un muitnieki, kas var apgrūtināt ieceļošanu Grieķijā un izkļūšanu no tās gan lidmašīnās, gan pa sauszemes un jūras ceļiem.

Lielākajās valsts pilsētās pieaugusi kabatzagļu aktivitāte, tāpēc ārlietu dienesti iesaka tūristiem, kas dodas uz Grieķiju, būt uzmanīgiem vietās, kur pulcējas daudz cilvēku, sargāt naudas maku un dokumentus.

Savukārt Grieķijas galvaspilsētas Atēnu centrā pēdējās dienās arvien biežāk izceļas sadursmes starp protestētājiem un policiju. Nedēļas nogalē demonstranti iebrukuši arī kādā viesnīcā, kur apmetušies ārzemju tūristi. Streiki skar arī pilsētu sabiedrisko transportu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


1Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61026192sec.