Uzziniet, kuras ir labākās mazbudžeta viesnīcas pasaulē

Hoscar nav tikai viesnīcu vērtētāju parafrāze par slaveno filmu industrijas balvu, bet gan Hostelworld Customer Annual Ratingsmazbudžeta viesnīcu jeb hosteļu ikgadējā novērtējuma balva, ko piešķir, vadoties no klientu aptauju datiem. Par 2012. gada labāko hosteli (līdz 50 viesiem) pasaulē atzīts Lisbon Lounge Hostel, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā. Tas atrodas Lisabonas centrā, piedāvājot viesiem stilu, kvalitāti un modernu dizainu, turklāt par izcilu cenu: nakšņošana pasaules labākajā hostelī izmaksā, sākot no 18 eiro par nakti.

Interneta rezervāciju portāls Hostelworld.com desmito reizi pasniedzis balvas pasaules labākajiem hosteļiem, bet balvu ieguvējus vērtēja tikai to klienti. Vairāk nekā viens miljons portāla lietotāju izteica savu vērtējumu par sešiem kritērijiem – raksturs, drošība, atrašanās vieta, personāls, izklaides iespējas un tīrība.

Balvai kvalificējās 25`000 nakšņošanas vietas 180 pasaules valstīs, un tās tika piešķirtas dažādās nominācijās, piemēram, labākais jaunais hostelis, labākais sezonas hostelis, labākais hostelis grupu ceļojumiem, labākais katrā kontinentā, valstī, pasaulē un labākais no labākajiem.

Tāpat kā iepriekšējā gadā, arī šajā balvu pasniegšanas reizē triumfēja Lisabona – četri no balvas saņēmušajiem hosteļiem atrodas Portugāles galvaspilsētā.

Citi uzvarētāji:

- labākais hostelis ar viesu skaitu vairāk par 250: Wombats Hostel, Berlīne. Tā viesi ļoti reti ir vecāki par 25 gadiem, bet nakšņošana maksā, sākot no 12 eiro par nakti.

- labākais jaunpienācējs: Hostel One Paralelo, Barselona, Spānija. Piedāvā ne tikai pilnībā aprīkotu virtuvi un datorus ar bezvadu tīklu, bet arī iekšpagalmu ar džakuzi. Cena – sākot no 12 eiro.

- labākais hostelis vasaras sezonai: Ostello Gallo D'Oro, Florence, Itālija. Jaukas istabas ar balkoniem, arī divvietīgi numuri, interneta pieslēgums, vairāku ēdienu vakariņas.

- labākā hosteļu mājas lapa internetā: Generator Hostel, Kopenhāgena, Dānija. Moderns, plašs, pārskatāms un kārtīgs ir ne tikai pats hostelis, bet arī tā mājas lapa.

Pilnu Hostel balvu saņēmēju sarakstu skatieties šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20197511sec.