Holivudas režisors atvērs viesnīcu Itālijā

Holivudas režisors, Oskara balvu saņēmušais Frensiss Fords Kopola (Francis Ford Copola), kas pasaules slavu iemantoja galvenokārt ar filmu „Krusttēvs”, tagad pats kļuvis par krusttēvu. 1. martā Itālijā tika atvērta viņam piederoša augstākās klases viesnīca. Kopolam jau pieder vīna dārzi un vīna darītava, un viņš nav vienīgā Holivudas zvaigzne, kas pievērsies viesmīlības biznesam. Režisora vectēvs ir itālis, tāpēc šīs valsts izvēle jaunā biznesa uzsākšanai nav nejauša.

Ekskluzīvā viesnīca Palazzo Margherita atrodas Dienviditālijā, Bernaldas pilsētā un ir iekārtota 19. gadsimta pils ēkā, kur pēdējos mēnešos notikuši pamatīgi rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbi.

Slavenais režisors paziņojis, ka viņš viesnīcai nebūs tikai neieinteresēts naudas devējs, bet vēlas arī iesaistīties tās iekārtošanā un ikdienas vadīšanā. Viesnīcā būs arī privāts kinoteātris ar unikālu, paša režisora veidotu filmu kolekciju – aptuveni 300 filmām, ko Kopola atzinis par pietiekami labām.

Starp citu, Palazzo Margherita nav pirmā Kopolam piederošā viesnīca, bet gan jau sestā. Izņemot 714 Gov. Nicholls Street, kas atrodas ASV pilsētas Ņūorleānas (New Orleans) Franču kvartālā, visas pārējās ir Vidusamerikā un Dienvidamerikā,- Gvatemalā, Belizā, Buenosairesā.

Pievēršanās viesmīlības biznesam nav reta parādība mūzikas un kino industrijā – viesnīcas pieder, piemēram, dziedātājai Glorijai Estefanai, Holivudas zvaigznēm Ričardam Gīram, Robertam Redfordam un Robertam Deniro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.362041sec.