Radošā Vācija: jauna, inovatīva un iedvesmojoša

Māksla un kultūra Vācijā

Creative Germany ir kā sinonīms jaunai, radošai Vācijai, kas piemērota ceļošanai. „Vāciju tradicionāli uzskata par dzejnieku un domātāju zemi“, skaidro Petra Hedorfere (Petra Hedorfer), Vācijas Tūrisma centrāles (VTC) valdes priekšsēdētāja. „Tomēr arī mūsdienās Vācijā ik dienu nosaka galvenos attīstības virzienus, rada inovatīvas idejas un veido jaunu mākslu. Klasiskais „Made in Germany“ pārtapis par „Created in Germany“. Par to liecina tādi slaveni mūsdienu gleznotāji kā Neo Rauhs (Neo Rauch), Bernhards Heisigs (Bernhard Heisig), Verners Tībke (Verner Tübke) un Volfgangs Matheirers (Wolfgang Mattheurer), kuri pārstāv Leipcigas skolu un jau kļuvuši slaveni visā pasaulē. Vienlaikus Vācija kļuvusi par visas pasaules arhitektu, dizaineru un modes dizaineru centru. Pēc projekta "Qualitätsmonitor“ datiem 52 procenti ārvalstu tūristu dodas uz Vāciju, jo viņus piesaista mākslas un kultūras piedāvājumi. Vietnē www.germany.travel ceļotāji atradīs informāciju par radošām arhitektūras, mākslas, dizaina, mūzikas un modes tēmām un pasākumiem. Īpaši jaunas, inovatīvas un iedvesmojošas, protams, ir Vācijas metropoles. Berlīne, pulsējošā valsts galvaspilsēta un kultūras metropole, Hamburga, kas, pateicoties koncertzālei "Elbphilharmonie“, kļuvusi par Ziemeļvācijas muzikālo centru vai arī Ķelne, mākslas metropole pie Reinas, piedāvā daudz radošu iespēju.

Potsdamas deju dienas 2012.

No 2012. gada 23. maija līdz 3. jūnijam starptautiskajā mūsdienu dejas un performances festivālā uzstāsies vitālās, aizraujošās un notikumiem bagātās dejas un performanču pasaules slavenie horeogrāfi un kompānijas, jaunie dejotāji un jaunie talanti, premjeri un klasiķi. Radošās darbnīcas profesionāliem dejotājiem, amatieriem un ziņkārīgajiem, kā arī ģimenes diena piedāvās iespēju iepazīt dejas žanrus un stilus.

Koburgas (Coburg) dizaina dienas.

No 2012. gada 5. līdz 10. jūnijam Koburgas dizaina dienas 24. reizi aicinās savus apmeklētājus uz dažādo risinājumu pasauli. Galvenā uzmanība būs veltīta integrētā produktu dizaina, interjera arhitektūras, arhitektūras un būvinženieru studiju virzienu prezentācijām. Tās sniegs ieskatu aktuālajos studiju projektos un piedzīvojumu pasaulēs, kas iepazīstinās apmeklētājus ne tikai ar jauno konstruktoru radošajiem darbiem, bet arī aicinās uz domu apmaiņu un jauki pavadīt laiku.

movimentos 2012

Volfsburgas piedzīvojumu parkā Autostadt desmito reizi notiks kultūras pasākumi, kuros piedalīsies labākie mūsdienu deju ansambļi, notiks klasiskās, džeza un popmūzikas koncerti, kā arī skatuviski lasījumi un sarunas. No 10. aprīļa līdz 20. maijam būs iespēja atkal sastapt neskaitāmus māksliniekus: Beļģu-marokāņu izcelsmes horeogrāfs Sidi Larbi Čerkaoui (Sidi Larbi Cherkaoui) rādīs savu jaunāko darbu TeZukA – godinot mangu mākslinieku Osamu Tezuku (Osamu Tezuka). Līdzās daudzajiem māksliniekiem uzstāsies arī Cloud Gate Dance Theatre no Taivānas. Par godu itāļu imigrācijas 50. gadadienai šogad festivāla programmā papildus iekļauti seši Itālijas mākslinieku koncerti, to vidū tādi slaveni dziedātāji kā Salvatore Russo (Salvatore Russo), Stefano Bollani (Stefano Bollani) & Enriko Rava (Enrico Rava) un Ludoviko Einaudi (Ludovico Einaudi). Bez tam vēl KraftWerk (Spēkstacija) zālē viesosies roka leģenda un popmūzikas ikona Pīters Gabriels.

Citi pasākumi vietnē www.germany.travel  

Par VTC

Vācijas Tūrisma Centrāle (VTC) ir nacionālā Vācijas „Tūrisma pārvalde” ar galveno mītni Frankfurtē pie Mainas. Saskaņā ar Vācijas Bundestāga lēmumu VTC atbalsta Federālās ekonomikas un tehnoloģiju ministrija (Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie), un tās uzdevumā VTC pārstāv Vāciju kā tūrisma valsti. VTC attīsta un izplata stratēģijas un produktus, lai veidotu Vācijas kā ceļojuma galamērķa pozitīvo tēlu ārvalstīs un veicinātu tūrisma virzību uz Vāciju. Šim nolūkam VTC atvērusi pārstāvniecības 30 pasaules valstīs. Papildu informāciju atradīsit mūsu tiešsaistes preses centra vietnē www.germany.travel/presse.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36499906sec.