5 viesnīcas ar unikālām iespējām pārlaist nakti

Ikviens tūrists atzīst, ka patīkams naktsmiers viesnīcā ir ļoti būtiska ceļojuma sastāvdaļa. Pēdējā laikā viesnīcas dara visu, lai atpūtnieki varētu pilnībā izbaudīt miegu, nākot klajā ar visdažādākajiem komfortablas atpūtas piedāvājumiem.

Miega zinātne – Swissotel Berlin

Swissotel Berlin (Vācija) nesen sākusi piedāvāt somnologa Dr. Maikla Felda izstrādāto miega kūri. To izmantojot, var veicināt "biopsiholoģisko reģenerāciju". Gaismas terapija, kalnu gaisa elpošana, aromterapija, īpaši uztura bagātinātāji un spilvens-skaļrunis sniedz atpūtniekiem īpaši saldu miegu. Papildus iespējams rezervēt arī polisomnogrāfijas seansu jeb miega analīzi – viss komplekts ideālam miegam izmaksā 60 eiro. Tajā iekļauts:

• īpaši dzērieni pirms gulētiešanas un pēc pamošanās;
• gaismas terapija gan miega veicināšanai, gan rīta rosmei;
• aromterapija no rīta un vakarā;
• PowerNap atpūtas telpas izmantošana;
• kalnu gaisa ģeneratora izmantošana;
• spilvena-skaļruņa izmantošana.

Miega konsjeržs – The Benjamin

The Benjamin viesnīca ir vienīgā Ņujorkā (ASV), kas piedāvā "Sleep Concierge" – "miega ēdienkarti" – ar 12 spilvenu veidiem.

"Sleep Concierge" iekļauta arī īpaša miega konsultācija, kas palīdz viesiem izvēlēties piemērotāko spilvenu, kā arī atbilstošākās uzkodas pirms gulētiešanas. Viesnīcas personāls piegādās speciāli jums paredzētu spilvenu komplektu.

The Benjamin ļauj viesiem pilnībā izbaudīt naktsmieru – numuriņos atrodami tumši logu aizslietņi, skaņu necaurlaidīgi logi un īpašas, ergonomiskas gultas, kādas atrodamas tikai šajā viesnīcā.

SPA procedūras miegam – The Setai Fifth Avenue

Vēl viena Ņujorkas viesnīca The Setai Fifth Avenue piedāvātās miega kūres nosaukumā izmanto diametrāli apspēlētu pilsētas slaveno iesauku – "City That Sleeps" ("Guļošā pilsēta"). Viesnīcas SPA izceļas ar īpašām, ārstnieciskām procedūrām, kas saskaņotas ar mēness fāzēm, bet numuriņā viesus sagaida nakts masāža un kontrolējama aromterapijas sistēma, kā arī īpašs eliksīrs miegam.

Klusais stāvs – The Fairmont Vancouver Airport

Viesnīca The Fairmont Vancouver Airport (Kanāda) var lepoties ar 19 numuriņiem, kas atrodas skaņu izolētā stāvā. Neskatoties uz atrašanos ļoti tuvu lidostai, viesi šeit var baudīt īpašu mieru un klusumu. "Kluso stundu" jeb nakts laikā atpūtnieki var būt pilnīgi droši, ka viesnīcas personāls neiztraucēs viņu naktsmieru, jo ierastās viesnīcu darbības šajā laikā tiek pārtrauktas.

Ēdienkarte sapņiem – "The Lorien Hotel and Spa"

Neskatoties uz īpaši plašu spilvenu izvēlni (sākot ar griķu un beidzot ar bezspalvu), The Lorien Hotel and Spa Vašingtonas pilsētā (ASV) piedāvā neskaitāmus produktus un pakalpojumus saldam miegam. Gaisa mitrinātāji, ventilatori, termosi, īpaša lasāmviela pirms gulētiešanas, aromterapijas komplekts, kā arī dažādi rotaļlācīši un mājas cepumi ar siltu pienu – viesi var izvēlēties sev sirdij tīkamāko no "sapņu ēdienkartes".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Park Hotel Latgola
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.86968994sec.