Taizeme joprojām ir viens no populārākajiem tūristu galamērķiem

Liela daļa tūristu no visas pasaules par sava atvaļinājuma galamērķi joprojām izvēlas Taizemi. Par spīti globālās ekonomikas lejupslīdei, no 2012. gada janvāra līdz maijam starptautisko tūristu skaits Taizemē pieaudzis par 7,27 procentiem, taču, piemēram, britu tūristu skaits uz šo galamērķi maijā pieaudzis pat par 12 procentiem, salīdzinot ar šo pašu periodu 2011. gadā. Augšupejošie rādītāji atspoguļo to, ka, pēc ANO Pasaules tūrisma organizācijas datiem, Taizeme ierindojusies 11. pozīcijā pasaules tūristu apmeklētāko galamērķu sarakstā.

Puketas sala Taizemē ir šīs zemes visatpazīstamākais kūrorts tūristu vidū. Tā ir kalnaina, zeltainu smilšu pludmaļu ieskauta sala, ko apņem Andamanas jūras siltie ūdeņi. Brīvdienas Puketā var pavadīt, vakariņojot uz taizemiešu laivas, apgūstot vietējo pavārmākslu vai dodoties ekskursijā pa ūdeņiem īpašā, tradicionālā kuģītī. Turklāt, runājot par šādu brīvdienu cenām, jāatzīst, ka eksotiskās Puketas apmeklējums izmaksās salīdzinoši lēti.

Ko-Samui saliņa Taizemes austrumu piekrastē piedāvā bezrūpīgāku un relaksētāku atpūtu nekā Puketa. Šeit iespējams vērot dažādus tempļus, doties apskatīt iekšzemes ūdenskritumus, vakaru pavadīt neaprakstāmi eksotiskajā piekrastē. Ko-Samui bieži kļūst arī par nakts dzīves mīļotāju galamērķi, jo tā piedāvā restorānus, kafejnīcas, bārus un klubus, kuros vienuviet sajaucas vietējās un iebraucēju kultūras.

Pēc 2004. gada postošā cunamī, Taizemes Ko-Phi-Phi salas tika apbūvētas teju pilnībā no jauna, piedāvājot vēl gleznaināku un draudzīgāku vidi tūristiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48801303sec.