Sievietes atklāj, kuru profesiju vīriešiem dod priekšroku

Zināms, ka darba vieta ir viena no populārākajām vietām, kur iepazīties. Tā ieņem otro vietu uzreiz aiz iepazīšanās draugu lokā.

Tomēr ne visu profesiju pārstāvji ir vienlīdz pievilcīgi sieviešu acīs. Kāds Vācijas iepazīšanās portāls ir veicis aptauju Eiropas lielāko pilsētu iemītnieču vidū, kuras laikā noskaidrots, ka 25% dod priekšroku arhitektiem un juristiem.

Attiecību eksperts no Hamburgas Eriks Hegmans uzstāj, ka no stereotipiskiem pieņēmumiem nav jākaunas, jo tieši tie ir tie, kas palīdz pieņemt ātrus un intuitīvus lēmumus, kad tas nepieciešams. Tikai vēlams atcerēties, ka jebkurai īpašībai, kas šķiet ideāla darbam, var kaitēt attiecībām. Kā, piemēram, pašaizliedzīgs ārsts visticamāk lielāko daļu laika pavadīs darbā.

Ārsti un inženieri ieņem otro vietu aptaujā ar 22% balsu. 18% izvēlētos attiecības ar mākslinieku vai zinātnieku, toties, žurnālisti, reklāmas un mārketinga speciālisti ieņem trešo vietu. Savādi, ka formās tērptie vīriešus – policistus un pilotus - izvēlējušās vien 13% aptaujas dalībnieču. Top 5 noslēdz baņķieri ar 10% balsu.

Tāpat portāls noskaidrojis, ka neviena dzimuma pārstāvis nevēlētos veidot attiecības ar līguma darbiniekiem vai individuālajiem uzņēmējiem, jo tas nozīmējot ne tik vien kā nestabilu finansiālo situāciju, bet arī pārāk garas darba stundas un nespēju aizmirst par darbu arī brīvajā laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Atlantic Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25651383sec.