Ir veiksmīgi startējusi Vācijas tūrisma mobilā aplikācija "TOP 100"

Vācijas Tūrisma Centrāles (VTC) aplikācija "TOP 100" kopš 2012. gada 23. augusta ir atrodama App-Store veikala sadaļā "Jauns un ievērojams". Šajā sadaļā Apple redakcija iepazīstina ar jaunākajām un interesantākajām aplikācijām. VTC pirmā mobilā aplikācija, ar kuras palīdzību ceļojumu zemes Vācijas viesi no šī brīža var atklāt Vācijas 100 iecienītākās apskates vietas, kopš tās palaišanas augusta vidū ir lejupielādēta gandrīz 3 000 reizes. Starp ārvalstīm visvairāk lejupielādes ir Ķīnā, kam seko ASV un Japāna. "Ar aplikācijas "TOP 100" palīdzību mēs veicinām interaktīvo dialogu ar mūsu viesiem un pasaules mērogā spodrinām ceļojumu zemes Vācijas tēlu", skaidro Petra Hedorfere (Petra Hedorfer), VTC valdes priekšsēdētāja.

Gada sākumā VTC veica aptauju, nepastarpināti vēršoties pie ceļojumu zemes Vācijas viesiem, lai izzinātu to personīgās prioritātes. 100 labāko skaitā iekļautas tūristu iecienītās vietas no sešpadsmit federālajām zemēm. Kopumā aptaujas dalībnieki minējuši daudz un dažādus kultūras un dabas objektus visā Vācijā.

Jaunas papildu aplikācijas arī visās VTC sociālā tīkla "Facebook" lapās

Papildus vācu un angļu valodā pieejamajai jaunajai mobilajai aplikācijai visās VTC sociālā tīkla "Facebook" lapās būs pieejama atsevišķa aplikācija ar ievērojamo vietu reitingu reālā laika režīmā. Tās ir sakārtotas lejupejošā secībā un tiek aktualizētas, izmantojot sadaļas "Facebook Places" apmeklējumu skaitu. Turklāt lietotājiem ir iespēja atstāt komentārus, kā arī ievietot tālākus ieteikumus. "Facebook" vidē Jūs varat ātri un vienkārši dalīties ar aplikācijas saturu ar draugiem, izmantojot koplietošanas funkciju Sharing.

Saites ar tīmekļa vietni

VTC oficiālajā tīmekļa vietnē www.germany.travel tika izveidota jauna iecienītāko ievērojamo vietu lapa. Šeit var iepazīties ar aplikāciju un to bez maksas lejupielādēt: www.germany.travel/top100. Izmantojot to, var nonākt pie jaunas aptaujas, kas noskaidro 2013. gada "TOP 100" iecienītākās vietas un notiks katru gadu no jauna. VTC tīmekļa vietnes ziņu blogā no šī brīža 100 dienu garumā tiks publicēti arī jaunumi par 100 iecienītākajām apskates vietām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97652507sec.