Norvēģu kruīza kompānija plāno kuģa apgleznošanu

Norvēģu kruīzu kompānija septembrī publicējusi pirmo attēlu, kā varētu izskatīties tai piederošais kuģis pēc tā korpusa izdaiļošanas.

Kompānija "Norwegian Cruise Line" nolīgusi popārta stila piekopēju Pīteru Maksu, lai radītu unikālu eksterjera dizainu jaunajam kuģim "Norwegian Breakaway". Mākslinieka uzdevums – uz vairāk nekā 3 700 kvadrātmetru lielas kruīza lainera korpusa daļas attēlot Ņujorkai (ASV) raksturīgus elementus, piemēram, Manhetenas ainavu un Brīvības statuju.

Plānots, ka turpmāk 144 000 tonnu smagais kruīza laineris "Norwegian Breakaway" kļūs par peldošu mākslas darbu un katru sestdienu pietauvosies Ņujorkas ostā, lai priecētu interesentus.

Tikmēr citai, labi pazīstamai kruīza kompānija "Celebrity Cruises", ir līdzīgas nostādnes attiecībā uz mākslu – ceļotājiem tiek piedāvātas praktiskas nodarbības zīmēšanā, gleznošanā un citās radošās izpausmēs, tostarp kulinārijas mākslā.

Kuģis "Norwegian Breakaway", kas pašreiz tiek būvēts Vācijā, savu debiju piedzīvos 2013. gada aprīlī. Plānots, ka tas visa gada garumā veiks ceļu no Ņujorkas uz Bermudu un Bahamu salām, kā arī kļūs par lielāko kuģi, kāds jebkad pastāvīgi pietauvosies Ņujorkas ostā.

Tādējādi "Norwegian Cruise Line" cer papildināt līdz šim ne visai plašo piedāvājumu kruīzu cienītājiem no Ņujorkas.

Jau no 2013. gada oktobra klientiem iecerēts piedāvāt septiņu līdz divpadsmit dienu ilgus kruīzus uz Bahamu salām un Floridu, maršrutā iekļaujot tādas ostas kā Naso, Orlando un Kanaveralu, bet 2014. gada janvārī plānoti arī 12 dienu ilgi ceļojumi pa Dienvidkarību salām, kā arī īpaši kruīza braucieni nedēļas nogalēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72825003sec.