Britiem piedāvās tūri uz bīstamiem Tuvo Austrumu reģioniem

Jauna, 12 dienu ilga autobusa tūre no Birmingemas uz Pakistānas pilsētu Mirpuru izpelnījusies kritiku, jo šī ceļojuma maršruts šķērso vairākus par bīstamiem atzītus punktus uz pasaules kartes.

Pakistānas satiksmes ministrs Tahīrs Khokhers kopā ar Azad-Džammas un Kašmiras reģionālo pārvaldi atzīst, ka 6437 kilometrus garo luksusa tūres maršrutu varēs veikt 12 dienās, paviesojoties septiņās valstīs, kuras 20. gadsimta 60-tajos gados Rietumos dēvēja par "hipiju ceļa" pieturvietām.

Savdabīgais ceļojums, kura laikā autobuss šķērsos Belģiju, Franciju, Vāciju, Austriju, Slovēniju, Horvātiju, Serbiju, Bulgāriju, Turciju un Irānu, nonākot Pakistānā, izmaksās tikai nedaudz virs 150 eiro.

Taču ir kāda visai būtiska problēma – tūrē iekļautas pieturvietas karstajos punktos Kvetas pilsētā netālu no Pakistānas robežas ar Afganistānu, kā arī Irānas galvaspilsētā Teherānā.

Piemēram, 2012. gada jūnijā Kvetā kādu autobusu, kurā atradās vietējās universitātes studenti, skāra ceļmalā novietota bumba, atņemot dzīvības diviem, bet ievainojot 25 pasažierus.

"Es raizējos par drošību," atzīst Birmingemas pārstāvis Lielbritānijas parlamentā Kalids Mahmuds, kura ģimene cēlusies no Mirpuras reģiona Pakistānā. "Ja Pakistānas valdība varētu garantēt stingras un regulāras drošības pārbaudes attiecīgajos punktos, manuprāt, šī būtu lieliska iespēja, kā jauniešiem lietderīgi pavadīt brīvdienas arī ārpus Eiropas."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39636087sec.