Piecas unikālas peldošās viesnīcas pasaulē

No necilām laiviņām līdz gigantiskām baržām – visu veidu ūdens transportlīdzekļi reiz kļuvuši par iedvesmas avotu uzņēmīgiem cilvēkiem, kuri radījuši unikālu atmosfēru viesiem, kas nevēlas atpūsties standarta hoteļos.

Marina 59 Boatel (Ņujorka, ASV)

Būtībā šī nav peldoša viesnīca – tā ir laivu flote, kas sastāv no 16 atsevišķiem apartamentiem uz ūdens. Pie katras no tām savu roku pielicis kāds mākslinieks, peldošās viesnīcās iemiesojot dažnedažādus stilus – sākot no retro elementiem un beidzot ar futūristiskām iezīmēm. Laivas noenkurotas ostā, kurā vēljoprojām aktīvi rosās zvejnieki, turkāt vienā no tām regulāri norisinās kultūras pasākumi, to starp iknedēļas kino vakari.

Yellow Submarine Hotel (Liverpūle, Anglija)

Peldošā viesnīca, uz kuras klāja noteikti kaut reizi jāpārnakšņo īsteniem "The Beatles" faniem, noenkurota pašā Liverpūles sirdī – pilsētas naktsdzīve un iepirkšanās centri ir tikai rokas stiepiena attālumā no viesiem. Tās interjerā atrodama 60-to gadu dizaina priekšmetu pārbagātība, un reiz dzeltenā zemūdene pabijusi arī uz kinoekrāniem, piemēram, filmā "The Hunt for Red October".

Yankee Ferry (Hobokena, Ņūdžersija)

Prāmis, kas būvēts 1907. gadā, reiz pārvadājis pasažierus uz slaveno Elisas salu, kur slejas Ņujorkas lepnums – Brīvības statuja. Pašlaik "Yenkee Ferry" noenkurots Hudzonas upē un ir kļuvusi par peldošu dizaina viesnīcu, kas ieturētata tā dēvētā "nobružātā šika" stilā. Laivu pārveidojis kāds mākslinieku pāris – Viktorija un Ričards Makenziji-Čaildsi, kuru radošās darbības augļus var apskatīt ikkatrā piecu guļamistabu viesnīcas stūrītī.

Salt & Sill (Kladesholmena, Zviedrija)

Peldošā viesnīca "Salt & Sill" sastāv no sešām ēkām, kas uzbūvētas uz pontoniem Skageraka šauruma ūdeņos. Dažas istabas aprīkotas ar kāpnēm, lai varētu ērti nokļūt pie ūdens. Blakus viesnīcai atrodas arī katamarāns, uz kura izvietota peldošā sauna, bet uz ēku jumtiem viesi var ķert iedegumu.

CPH Living (Kopenhāgena, Dānija)

Apmešanās šajā peldošajā hotelī ir labākais veids, kā tuvumā aplūkot vienu no Kopenhāgenas kanāliem. No CPH Living baržas/viesnīcas sauļošanās klāja iespējams vērot kajakerus, bet plašie logi visa stāva augstumā burvīgo ainavu ļauj baudīt no numura.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10729909sec.