Ekskluzīvākie biznesa viesnīcu piedāvājumi pasaulē

Pazīstamākās biznesa viesnīcas mēdz darīt visu, lai reizēm pat pārsātinātajā nišā potenciālie viesi izvēlētos tieši viņu piedāvājumus.

The Peninsula, Hongkonga

Rezervējot istabu "The Peninsula" viesnīcā Hongkongā, viesiem piedāvā helikoptera transfēru no lidostas. Iespēja redzēt austrumu metropoles debesskrāpju smailes no putna lidojuma ir garantēta, taču tas nav lēts prieks – četrvietīgs numurs kopā ar viena virziena biļeti helikopterā izmaksā 2 063 ASV dolārus.

Fifteen Beacon Hotel, Bostona (ASV)

Konferenču zāles mēdz būt garlaicīgas, taču Fifteen Beacon neapšaubāmi lauž šo stereotipu – klientu biznesa tikšanos iespējams noorganizēt vīna pagrabā, kur glabājas gandrīz 2 750 dzēriena pudeļu, tostarp ekskluzīvi 18. gadsimta vīni. Turklāt pagrabu rotā arī reta, 15 gadsimtus sena mozaīka.

Montage, Beverlīhilza (ASV)

Ceļotāji, kuri vēlas izskatīties satriecoši, "Montage" viesnīcā var griezties pēc palīdzības pie stilista Džo Kaca. Konsultācijai seko brauciens mersedesā ar šoferi uz slaveno Holivudas zvaigžņu iepirkšanās aleju "Rodeo Drive". Numuri divām personām "Montage" pieejami sākot no 600 ASV dolāriem.

Hotel 1000, Sietla (ASV)

Izbaudot lielisku atpūtu "Hotel 1000", viesi var nodoties nepārspējamai golfa spēlei iekštelpās. Šeit tiek piedāvāts virtuāls spēles variants, ļaujot izvēlēties kādu no 50 golferu iecienītiem laukumiem, vienlaikus piedaloties pat astoņiem cilvēkiem – sitiena spēku un trajektoriju mēra 680 sensori. Golfa cienītājiem šī ir lieliska alternatīva, ja Sietlā ierastie, lietaini laikapstākļi neļauj pavadīt dienu uz īstā laukuma – "Hotel 1000" numurus divām personām piedāvā sākot no 249 ASV dolāriem.

Ritz-Carlton, Dallasa (ASV)

"Ritz-Carlton" viesnīcās korporatīvās grupas var izveidot brīvprātīgā darba grupas, lai palīdzētu trūkumcietējiem visā pasaulē. Projektu sauc "VolunTeaming", un tā ietvaros hoteļu viesi var, piemēram, pielikt roku pārtikas paku izveidē, sniedzot atbalstu bērniem no mazturīgām ģimenēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16768909sec.