Amerikānis izveido sev mājvietu norakstītā aviolainerī

Kādam inženierim no ASV dzīvošana "standarta" mājoklī acīmredzot šķitusi pārāk vienmuļa, tādēļ viņš, nežēlojot ne laiku, ne naudu, sev radījis apartamentus norakstīta Boeing 727-200 aviolainera salonā.

62 gadus vecajam Brūsam Kempbelam vajadzēja 10 gadus un 220 000 ASV dolāru, lai aviolaineri pārvērstu savā sapņu mājoklī. Tuvojoties sava pirmā projekta īstenošanas nobeigumam, viņš jau sapņo par vēl vienas "mājas lidmašīnā" radīšanu un šobrīd ir domubiedru meklējumos.

Aviolaineri Boeing 727-200 Kempbels par 100 000 ASV dolāru iegādājies 1999. gadā, taču vēl lielāka summa – 120 000 dolāru – bijusi jāatvēl lidmašīnas korpusa transportēšanas izdevumiem. Tomēr vīrietis atzīst, ka pūles un augstie izdevumi attaisnojušies, jo dzīvošanu lidaparātā dēvē par "uzmundrinošu".

Kempbela lidmašīna atrodama Oregonas štata mežos – no tās salona izņemtas sēdvietu rindas, izveidojot unikālu guļamistabu, viesistabu un kabinetu.

Vīrietis labprāt gatavo ēst lidmašīnas virtuvē, kur reiz stjuartes sagatavojušas maltītes pasažieriem. Salonā izbūvēta arī dušas telpa, taču kungs atzīst, ka visbiežāk viņš mēdz uzkavēties tieši pilotu kabīnē.

Realizējot projektu, Kempbels saskāries ar vairākām grūtībām, tostarp funkcionālas kanalizācijas sistēmas izveidošanu, savām vajadzībām pielāgojot lidmašīnas trīs tualetes.

Viņš atzīst, ka labprāt mājokli demonstrē viesiem, un tas acumirklī iepatīkoties daudziem. "Protams, šīs mājas neder ikvienam, taču man – pavisam noteikti," izsakās Kempbels.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50128388sec.