Austrāliešu uzņēmējs plāno morgu pārveidot par viesnīcu

Austrāliešu uzņēmējs Heidens Pīrss kādreizējo morgu ar visiem autopsijas galdiem un morga ledusskapjiem plāno izveidot par oriģinālu un neparastu viesnīcu.

Viesnīcu plānots izveidot Tasmānijā, kādreizējā hospitāļa Willow Court teritorijā, kur 50. gados atradās morgs. Morgu plānots restaurēt, un neliela daļa no ieceres ir kādreizējos autopsijas galdus pārvērst par gultām. Papildus viesnīcā būs pieejami divi izvelkami morga ledusskapji un nerūsējoša tērauda vanna, kuru kādreiz izmantoja līķu mazgāšanai.

Topošās viesnīcas īpašnieks Heidens Pīrss pamazām atjauno ēkas hospitāļa Willow Court teritorijā, kuras gadu laikā neizmantošanas dēļ izpostījuši vandāļi. Austrālijas ABC News Pīrss sacījis, ka vienā no telpām tiks ierīkota divvietīgā gulta un lietošanai būs pieejami arī divi izvelkamie ledusskapji.

Atbildot uz jautājumu, vai ceļotāji patiesi vēlētos nakšņot šajā jaunajā naktsmītnē, Pīrss sacīja, ka to grasās noskaidrot.

Pīrsa kungs, kas ir senlietu uzpircējs, jau ir atvēris viesnīcu kādreizējā patvērumā Willow Court teritorijā.

Tiek plānots, ka morga viesnīca tiks atvērta nākamā gada sākumā. Citas neparastas ēkas, kuras piedzīvojušas pārmaiņas un pārveidotas par viesnīcām ir kodolieroču bunkurs Šveicē, cietums Austrālijā un dzelzceļa vagons Saseksas rietumos.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Grand Palace Hotel
,


Nikos Travel
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58669019sec.