5 galapunkti, kurp doties novembrī

Lai ceļojumu gars nenorimtu arī drēgnajā rudenī, Travelnews.lv sniedz piecus ceļojuma galapunktus, kurp vajadzētu doties ceļojumā salnu mēnesī jeb novembrī.

1. Maroka – tveicei

Novembrī Maroka var būt pavisam piemērota vieta, lai paspētu vēl iegūt saules iedegumu. Gaisa temperatūra svārstās 30 grādu robežās pēc Celsija. Dodieties iepirkties uz Marrākešā veikalu, ekskursijās uz Atlasa kalniem vai baudīt atpūtu Agadirā pludmalē, kas ir labākā pludmale visā Marokas Atlantijas piekrastē.

2. Kipra vai Kanāriju Salas – rudens siltumam

Ja viss, ko vēlaties iemest savā koferī ir peldšorti un "jēzenes", tad Kipra vai Kanāriju salas būs īstā vieta. Līdz nākamajam mēnesim gaisa temperatūra Kiprā saglabāsies vidēji 20 grādus pēc Celsija, savukārt Kanāriju Salās tikai par mata tiesu vēsāks.

Kipras dienvidrietumu pilsēta Paphos ir populāra vieta saulītes meklējumos, savukārt Lanzarote Kanāriju salās pēdējā laikā uzsākusi kādu revolūciju – ieviesusi elegantas, videi draudzīgas naktsmītnes, kuras kļūst aizvien populārākas.

3. Indija – lai svinētu

Ir vairāki lieliski iemesli, lai novembrī dotos ceļojumā tieši uz Indiju, piemēram, Hinduistu Gaismas festivāls Divali, kas notiek 13. novembrī. Šis festivāls ir iespaidīgas piecu dienu svinības, kuru laikā cilvēki savu māju apkārtnē iededz lampas un svecītes, un naktīs šauj petardes.

Novembrī arī klimats ir teicams – vasaras karstums ir norimies, līdz ar to, tveice vairs nerada šķēršļus apmeklēt tādus tūrisma reģionus kā Rādžastānu jeb valdnieku zemi,  kā arī apmeklēt Goa pludmali.

Kā jau iepriekš Travelnews.lv rakstīja, Indijā tika atcelts aizliegums par tīģeru tūrismu, līdz ar to, šis ir vēl viens iemesls, kādēļ doties uz Indiju un apbrīnotu šos tīģerus dabā.

4. Vācija – festivālu garam

Nevienā citā valstī nav tādu Ziemassvētku tirdziņu kā Vācijā – sākot no cīsiņiem un karstvīna līdz pat rotaļlietām un gleznainām dekorācijām. Vairums tirdziņu būs atvērti jau no novembra beigam. Labākās vietas kur doties ir Nirnberga, kas ir viena no Eiropas visapburošākajām viduslaiku pilsētiņām, kā arī Minhene vai arī, ja vēlaties apmeklēt kaut ko mūsdienīgāku, tad Berlīne būs īstā vieta.

5. Parīze – lai palūkotos uz Dali

Parīze ir kulturāla miera osta pat bez Salvadora Dalī izstādes, kas tiks atklāta 21. novembrī un būs skatāma līdz 2013. gada 25. martam.

Citās Eiropas kultūras galvaspilsētās, piemēram, Barselonā, līdz 2013. gada 5. janvārim ir skatāma Giambattista Piranesi gravīru izstāde, Venēcijā līdz 2013. gada 6. janvārim skatāma Frančesko Guardi ainavu izstāde, savukārt Amsterdamas Ermitāžā līdz nākamā gada 25.aprīlim vērojama Vincenta Van Goga izstāde.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Novatours
,


Estravel Latvia
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14183712sec.