Septiņas pasakainas salas, kurp doties sapņu ceļojumā

Lai patvertos no ikdienas steigas, uz brīdi aizmirstu par eksistējošām problēmām vai vienkārši iepazītu dabas dāvāto krāšņumu visā tā pilnībā, ļaudis bieži izvēlas relaksējošu atpūtu kādā pasakainā tropu salā.

Nošķirtība no nepārtraukti kūsājošā urbānā dzīves ritma, pasakainas ainavas un laiska atpūta pludmalē šāds atvaļinājums daudzu cilvēku dzīvēs kļūst par sinonīmu sapņu ceļojumam.

Turpinājumā ieskats dažos galamērķos no interneta tūrisma vietnes TripAdvisor apkopotā "sapņu salu" saraksta.

Galapagu salas, Ekvadora

Savvaļas dabas bagātības Galapagu salās tās padarījušas par "ekotūrisma Meku". Tūristi šeit var izmantot izdevību aci pret aci sastapties ar jūras lauvām, jūras bruņurupučiem, flamingo un iguānām.

Bali, Indonēzija

Populārā salu paradīze Bali visā pasaulē pazīstama ar pasakainajām pludmalēm, draudzīgiem ļaudīm un fascinējošu kultūru.

Madagaskara

Ceturtā lielākā sala pasaulē – Madagaskara – pārsteidz ar neiedomājamu bioloģiskās daudzveidību, tādēļ bieži kļūst par īstenu dabas mīļotāju galamērķi.

Angilja, Britu aizjūras teritorija Karību jūrā

Sniegbalto smilšu pludmales, neskarti ūdeņi, romantiskas pludmales un kalipso dejas līdz rītausmai Angiljas salu padara par perfektu izvēles iespēju tropu paradīžu vajātājiem. 

Lieldienu sala, Čīle

Pārsteidzošā, neiedomājami nomaļā un noslēpumainā Lieldienu sala Klusā okeāna dienvidos uzskatāma par nošķirtāko salu pasaulē. Izolācijas fakts ļāvis saglabāt 1500 gadu senās vulkānisko iežu statujas, kuru dēļ sala guvusi globālu popularitāti. Unikālā ainava un klusās pludmales padara salu par pievilcīgu galamērķi tūristiem.

Šrilanka

Šrilanku varētu dēvēt par tēju plantāciju, apburošu pludmaļu un senu pilsētu salu. Tūristiem, kas par galamērķi izvēlējušies tās piedāvāto eksotiku, garantētas piedzīvojumiem bagātas brīvdienas, kurās var nodoties niršanai, ziloņu patversmes apmeklējumam, džungļu izpētei, kā arī tempļu un svētnīcu apmeklēšanai.

Santorini, Grieķija

Pasakainā sala Egejas jūrā reiz piedzīvojusi lielāko vulkāna izvirdumu, kāds jebkad minēts vēstures avotos. Eiropas paradīze Santorini vilina ar neaizmirstamiem skatiem un iespaidīgiem saulrietiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17014909sec.