Viesnīcas plāno nopelnīt uz "pasaules gala rēķina"

Ja var ticēt senās maiju civilizācijas kalendāram, pasaules gals ir tuvu. Vismaz tā daļa cilvēku interpretē faktu, ka pirms vairāk nekā 5 000 gadiem radītais mezoamerikāņu kalendārs "beidzas" 2012. gada 21. decembrī.

Turpretī citi saista to ar gaidāmām globālām (fiziskām vai garīgām) pārmaiņām, kuras iezīmēs jauna laikmeta sākumu. Nav svarīgi, pie kuras no nometnēm piederat jūs, taču viens ir skaidrs – ja pa īstam ticat, ka noslēpumainais notikums patiešām tuvojas, vislabāk doties tuvāk senās civilizācijas saknēm, izvēloties kādu no lieliskajiem atpūtas piedāvājumiem Centrālamerikas reģionā vai tā tuvumā.

Tā, piemēram, viesnīca "Fairmont Mayakoba" Plajadelkarmenā (Meksika) apokalipsi piedāvā sagaidīt, baudot īpašas, labākajās seno maiju tradīcijās ieturētas SPA procedūras. Šeit būs iespējams nogaršot arī autentiskus maiju ēdienus, kā arī nodoties tradicionāliem mūzikas un deju priekšnesumiem.

Toties Halisko reģionā (Meksika) atpūtas kompleksā "Cuixmala" jau sākot ar 15. septembri varēs nodoties nedēļu garai jogas terapijai – lielisks veids, kā atbrīvoties no iespējamās apokalipses fakta izraisītā stresa. Gadījumā, ja optimistiem tomēr izrādīsies taisnība, pēc liktenīgā datuma tiks rīkota neaizmirstama ballīte par godu maiju kalendāra noslēgumam.

Unikāli piedāvājumi, kā sagaidīt apokalipsi, sastopami arī, piemēram, ASV. Zem visai skanīgā nosaukuma "Party Like There's No To-Maya" kādā ultramodernā mītnē Denverā interesenti varēs noīrēt veselu stāvu ar 26 apartamentiem, lai mīklaino datumu varētu sagaidīt ar skaļu troksni, galvu reibinošu ballīti un citām izvirtībām. Visiem viesiem būs pieejams transports limuzīnā ar šoferi, profesionāla tetovētāja pakalpojumi, "apokalipses palīgrīku" komplekts ar gāzmaskām, pretradiācijas tabletēm un izsaldētu pārtiku. Turklāt gadījumā, ja tomēr izdodas sagaidīt nākamo rītu, būs iespējams baudīt bezmaksas brokastis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20506501sec.