Pasaules ekstravagantāko viesnīcu TOP 7

No pārpildītiem minibāriem līdz iekštelpu ūdenskritumiem, no izmeklēta marmora grīdām līdz transfēram ziloņa mugurā - tie ir tikai daži no pasaules ekskluzīvāko viesnīcu piedāvājumiem.

Piedāvājam nelielu ieskatu, kā iespējams pavadīt brīvdienas ekstravagantā gaisotnē pasaules izsmalcinātākajās viesnīcās un kūrortos.

1. Burj Al Arab Hotel, Dubaija, AAE

"Burj Al Arab" viesnīca Dubaijā, kas pastāvīgi tiek dēvēta par ekskluzīvāko pasaulē, uzskatāma par visizmeklētāko tīrradni šajā nišā. Tās interjera ekscentriskumu un apskaužamo pārbagātību atspoguļo iekštelpu ūdenskritums ar sinhronizētu, horeogrāfisku vadību, īpaši reta "Statuario" marmora sienas un grīdas, kā arī zelta lokšņu greznojuma elementi. Līdz šim nepārspētais hotelis var lepoties ar pasaulē lielāko Rolls Royce autoparku viesu transfēriem, turklāt tas novietots uz mākslīgi izbūvētas salas.

2. Maia Luxury Resort & Spa, Seišelu salas

"Maia" luksusa kūrorts Mahes salā Seišelās izvietots privātā līcī, 12 hektāru platībā. Tas pazīstams ar pasakainiem, auglīgiem tropu dārziem, kas ieguvuši neskaitāmus apbalvojumus.

3. Anantara Kihavah villu komplekss, Maldīvu salas

Privāti peldbaseini, privātas jahtas un ārkārtīgi gleznainas, neskartas pludmales "Anantara Kihavah" villas Maldīvu salās viennozīmīgi ierindojušas ekskluzīvāko brīvdienu galamērķu vidū. Īpaši izmeklētus ēdienus šeit iespējams baudīt zemūdens restorānā, pa panorāmas logiem vērojot okeāna dzīlēs notiekošo.

4. Four Seasons Tented Camp Golden Triangle, Šjangsaena (Chiang Saen), Taizeme

Pirms ierašanās ekskluzīvajā "Four Seasons" kūrortā Taizemes džungļos, paspēsiet izbaudīt pārgājienu ziloņu mugurā. Luksusa atpūtas piedāvājumā šeit iekļauta eksotiska masāža, bezmaksas minibārs un relaksācija vietējo amatnieku darinātā kapara vannā.

5. Hotel Osejava, Makarska, Horvātija

"Hotel Osejava" viesnīca atrodama Makarskas rivjērā, netālu no majestātiskā Biokovo kalna. Gleznainajā viesnīcā ikkatrs dizaina elements satur daļiņu Vidusjūras reģiona tradīciju un kultūras.

6. Rosewood Jumby Bay, Antigva un Barbuda (Karību jūra)

"Jumby Bay" kūrorts Antigvā pazīstams ar luksusa servisu un nošķirtību, ļaujot atpūtniekiem baudīt neviena netraucētas brīvdienas. Kroketa laukums, privātas vakariņas pludmalē un tā dēvētais "bezgalības peldbaseins", kas iesniedzas Karību jūrā, noteikti ļauj šo uzskatīt par sapņu brīvdienu galamērķi.

7. Longitude 131, netālu no Uluru klints, Austrālija

"Longitude 131" unikalitāte slēpjas kūrorta atrašanās vietā – viesi šeit var baudīt neaizmirstamu un retu skatu uz Austrālijas dārgumu – Uluru klinti. Vakariņas intīmā gaisotnē zem neskartā tuksneša zvaigžņotā baldahīna iespējams baudīt vienā no 15 numuriem. Unikālā viesnīca, kas nepārtraukti rūpējas par apkārtējās vides saudzēšanu, nekurienes vidū piedāvā telts veida luksusa apartamentus, kā arī iespēju doties individuāli pielāgotās ekskursijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1728518sec.