Iznācis ekskluzīvais Campari 2013. gada kalendārs sadarbībā ar šarmanto Penelopi Krūzu

Populārais dzērienu zīmols Campari iepriecina fanus ar lielisku mākslas darbu – jauno 2013. gada Campari kalendāru, par kura galveno varoni izraudzīta valdzinošā, ar Oskariem apbalvotā aktrise, Penelope Krūza. Šis būs jau četrpadsmitais Campari kalendārs, par kura modelēm iepriekšējos gados jau ir kļuvušas tādas modes un kino zvaigznes kā Selma Haijeka, Eva Mendeza, Džesika Alba un Milla Jovoviča. Kalendārs tapis sadarbībā ar leģendāro modes fotogrāfu Kristianu Šūlers (Kristian Schuller).

"Saki ardievas māņticībai un izbaudi dzīves patīkamos brīžus" - aicina Campari 2013. gada kalendārs.  

Kalendāra 13 spilgtos uzņēmumos, Penelope Krūza ir redzama ļaujamies intriģējošiem un mistiskiem māņticības simboliem - melniem kaķiem, saplēstiem spoguļiem, pastaigai zem kāpnēm, kā arī kāpšanai uz ietves plaisām. Aktrise ir ģērbusies dažādās apburošās sarkanā motīva kleitās, kājas ietērptas tādu populārāko modes namu apavos kā Monique Lhullier un Salvatore Ferragamo, katrā fotogrāfijā mirdzot arī ar rotaslietām no Chopart kolekcijas.

Campari 2013. gada kalendārs, kas iznācis tikai 9.999 eksemplāru tirāžā, ierindojas starp pasaules ikoniskajiem kalendāriem un ir paredzēts izplatīšanai Campari fanu un pielūdzēju lokā visā pasaulē. Kalendāru Latvijā no šī dzēriena izplatītāja saņems lojālākie klienti.

Kalendāra veidotāji - Gruppo Campari un tās izpilddirektors Bons Kunze-Koncevičs saka: "2013. gada kalendārā mūsu nolūks bija parādīt, cik varens spēks piemīt pārliecībai, ka tu spēj mest izaicinājumu jebkam un atteikties ticēt tādai māņticībai kā saplēsti spoguļi un mistiski melni kaķi. Mūsu misija ir piedāvāt Campari mīļotājiem piesātinātu, baudāmu mirkli, kurā slavēt pašpārliecību un skaitļa 13 maģisko spēku. Penelopes nepārspējamā personība un skaistums apliecina, ka viņa bija nevainojama galvenās varones izvēle šī gada tēmas iemiesošanai."

Penelope Krūza, būdama 2013. gada Campari kalendāra zvaigzne, komentējot savu dalību tajā, saka: "Es no sirds izbaudīju iespēju kļūt par Campari 2013. gada kalendāra seju un, manuprāt, māņticības tēma ir ļoti intriģējoša un iedvesmojoša. Bija ļoti patīkami strādāt ar tik talantīgu un profesionālu komandu, jo īpaši ar kalendāra fotogrāfu Kristianu Šūleru. Es tik tiešām dievinu viņa darbus. No manis kā no aktrises bieži vien prasa attēlot ''neizskaidrojamo'' un šī fotosesija nebija izņēmums. Mēs radījām tēlu, kuram bija jāataino spēcīga, pozitīva attieksme, un no sirds jāiejūtas māņticībā un pārliecinoši jākliedē šie mīti. Es ceru, ka cilvēkiem patiks šīs fotogrāfijas tikpat ļoti, cik pozitīvās emocijas mēs ielikām to radīšanā."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72669911sec.