Mākslinieks no 5 000 saldumiem izveido slavenību portretus

Slavenības regulāri apbur miljoniem cilvēku visā pasaulē. Bet kāds mākslinieks izvēlējies apburt slavenības, no saldumiem izveidojot viņu portretus.

Mākslinieks Kristiams Ramos (32) nāk no Mehiko un no saldumiem ir izveidojis tādu pasaulē lielāko zvaigžņu portretus kā Merilinas Monro, Bejonsē, Lady Gagas un Nikijas Mināžas.

Portretu veidošanai mākslinieks izmanto tādus saldumus kā želeju lācīšus, daudzgadīgu augu, kuru pateicoties tā saldajām saknēm, izmanto saldumu ražošanā, M&M konfektes, piepūšamo košļājamo gumiju un atsvaidzinošas piparmētru ledenes.

Katru portretu veido vairāk nekā 5000 atsevišķi saldumi un ir vajadzīgs pedantiski stundām ilgs darbs, lai pabeigtu darbu pie portreta izveides.

Šis meksikāņu tautības mākslinieks, kas Floridā nodzīvojis piecus gadus, sacījis, ka viņu iedvesmo radīt dažādas lietas ar jauniem materiāliem.

Ideja par šādu portretu veidošanu no saldumiem radusies pirms četriem gadiem kādā parkā, kad kāds tētis iedevis savam dēlam saldumu, lai remdētu zēna skumjas. Šis saldums izraisījis zēna sejā smaidu, un mākslinieks nekavējoties sapratis, ka saldumi padara cilvēkus laimīgus.

Kristiams Ramos gleznot sāka astoņu gadu vecumā un jau redzējis savus darbus izstādītus muzejos visā pasaulē.

Viens no saldumiem veidots portrets var maksāt līdz pat 11 3000 mārciņām jeb 9771,72 latiem, atkarībā no materiālu daudzuma un portreta lieluma.

Talantīgais mākslinieks radījis arī tādu ievērojamu cilvēku kā Džastina Bībea, Maikla Džeksona un Elvisa Preslija portretus no saldumiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39691997sec.