Tematiskās viesnīcu istabas, kas liek nobālēt parastajiem numuriem

Bārbijas, zemūdenes un pat degvielas uzpildes stacijas – tie ir tikai daži piemēri tematikai, kāda dominē dažādos ekscentriskos viesnīcu numuros visā pasaulē.

V8 Hotel – numurs ar degvielas uzpildes stacijas tematiku (Štutgarte, Vācija)

Vācijas autobūves galvaspilsētā Štutgartē īsti auto entuziasti var baudīt atpūtu unikālā četrzvaigžņu viesnīcā "V8 Hotel", kur pieejami 10 numuri ar visdažādāko braucamrīku tematiku. Viens no tiem iekārtots vecas degvielas uzpildes stacijas veidā – šeit pielietoto dizaina elementu vidū atrodamas neona gaismas, dekoratīvi degvielas sūkņi un mēbeles, kas veidotas no automašīnu daļām, piemēram, gulta no Volkswagen "vabolītes" virsbūves.

Hard Rock Hotel – rokzvaigžņu numurs (Puntakana, Dominikānas republika)

Ja par viesnīcas numuru esat gatavi maksāt vairāk nekā 10 000 dolāru par nakti, "Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana" Dominikānā iespējams uz brīdi iejusties pasaulslavenas rokzvaigznes lomā. Ap 170 kvadrātmetru plašajos "Rock Star Suite" apartamentos nonākušiem jārēķinās ar maņu orgānu un emociju pārslodzi – flīģelis, diožu izgaismots medūzu akvārijs, ekskluzīva dizaina biljarda galds un vairākas ārtelpu terases ar burbuļvannām ir tikai daži no elementiem, kas padara šo numuru par īpaši ekscentrisku. 

Palm Hotel – Bārbijas apartamenti (Lasvegasa, ASV)

Lasvegas ekskluzīvajā "Palms Hotel" atrodami īpaši apartamenti visu vecumu meitenēm – "Bārbijas sapņu māja". Tos radījis pazīstams podnieks un interjera dizaineris Džonatans Adlers, un neviena no detaļām 220 kvadrātmetru plašajā numurā nešķiet lieka – viss ir maksimāli piemērots Bārbijas sapņa izdzīvošanai. Koši rozā numurā, kur var satilpt pat 50 cilvēki, atrodams milzīgs džakuzi, unikālas tapetes Bārbijas stilā, krēsli pasaulslavenās lelles kleitas krāsā, kā arī no 65 lellēm pagatavots spogulis.

Carlton Hotel – numurs "sausā likuma" piemiņai (Ņujorka, ASV)

"Speakeasy Suite" Ņujorkas "Carlton" viesnīcā nostalģiskā veidā atgādina par 20. gadsimta sākumā ASV valdošā alkohola aizlieguma jeb "sausā likuma" laikiem. Īpašajā numurā jeb "slepenajā dzertuvē" iespējams iekļūt vien pa slepenu eju, kas maskēta kā grāmatplaukts.

Mājīgajā istabā atrodams autentisks (taču, protams, nefunkcionējošs) 20-to gadu automātiskais ierocis, pokera galds, attiecīgā perioda fotoalbums un New York Times izdevumi, kā arī pārpildīts bārs un ādas mēbeles nesteidzīgai atpūtai.

Poseidon Undersea Resort – istaba Nautilus stilā (Fidži)

Lai gan būvniecības uzsākšanas datums vēl nav paziņots, privātā salu īpašumā Fidži plānots radīt pasaulē pirmo luksusa zemūdens ekoviesnīcu "Poseidon Undersea Resort". Unikālais projekts ietver 75 istabas, restorānu/bāru, bibliotēku/atpūtas telpu, SPA kompleksu, kāzu kapelu un teātri. Kūrortā būs atrodams īpašs "Nautilus Suite" numurs – pasaulē lielākais zemūdens mājoklis, kas iekārtots zinātniskās fantastikas tēva Žila Verna aprakstītās zemūdenes stilā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30128098sec.