5 galamērķi, kurp doties decembrī

Nereti ziema ir tas laiks, kad aukstajos mēnešos ir vēlme ietīties segā un baudīt siltu tēju. Tomēr viens no ziemas svētku bagātākajiem mēnešiem - decembris ir laiks, kad var izbaudīt šī mēneša piedāvātos pasākumus un labumus. Travelnews.lv piedāvā piecus galamērķus, kurp doties 2012. gada decembrī.

1. Vīne – lai sagaidītu Jauno Gadu

Jaunajā Gadā Vīne spēj pārsteigt ar pilsētā notiekošajām izrādes cienīgajām ballēm, koncertiem, operām un operetēm. Lai noskaidrotu lietderīgāko informāciju par notiekošajiem dažnedažādajiem pasākumiem, tai skaitā informāciju par biļešu pasūtīšanu uz kādu no ballēm, ielūkojieties šeit.

2. Vācija – lai iegūtu svētku garu

Nevienā citā valstī nav tādu Ziemassvētku tirdziņu kā Vācijā, kurā var iegādāties visu, sākot no cīsiņiem un karstvīna, līdz pat rotaļlietām un gleznainām dekorācijām. Vairums tirdziņu jau ir atvērti gan Vācijas iedzīvotājiem, gan viesiem. Vislabākie tirdziņi atrodami vienā no Eiropas visapburošākajām viduslaiku pilsētiņām – Nirnbergā, kā arī citās Vācijas pilsētās kā Minhenē. Bet, ja vēlaties kaut ko mūsdienīgāku, tad Berlīne būs īstā vieta.

3. Lapzeme – lai palūkotos uz Santaklausu, suņu pajūgu vilktām kamanām un ziemeļblāzmām

Santaklausu nekad nav par daudz, tādēļ dodieties uz Ziemeļu polāro loku. Vecītis sarkanā kostīmā ir visslavenākais iemītnieks Somijā. Ceļojumu uz Lapzemi varat plānot, apmeklējot Santaklausa ciematu Rovaniemi pilsētā, ko mēdz dēvēt par Lapzemes galvaspilsētu. Šeit varat aplūkot suņu pajūgu vilktās kamanas un ziemeļblāzmas.

4. Ņujorka – lai iepirktos

Decembris ir piemērots laiks, lai apmeklētu pilsētu, kas mīl svinēt Ziemassvētkus – Ņujorku. Apmeklēšanas vērta noteikti ir 21 metru augstā egle pie Rokfellera centra, kuras lampiņu virtene sniedzas astoņu kilometru garumā. Nepaiesiet garām arī spilgti dekorētajiem universālveikaliem, kuros cenas par drēbēm un elektriskajām precēm parasti ir zemākas nekā Anglijā. Tas padarīs sezonālo iepirkšanās bumu nedaudz paciešamāku.

5. Austrālija – lai svinētu Ziemassvētkus pie pludmales

Ja jums nav nekas pretī palaist garām stindzinošu aukstumu un pārāk daudz hokeja pie televizora, dodieties uz Austrāliju, lai iegūtu citādāku svētku garu. Tas nozīmē, ka cūkas šņukura vietā izbaudīsiet uz restēm ceptu gaļu, dūraiņus mainīsiet pret bikini un šarāžu vietā sērfosiet.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17591786sec.