Austrālijā puskails taksometra pasažieris par braucienu samaksā 5.000 dolāru

Kāds taksometra šoferis Austrālijā saņēmis iespaidīgu atlīdzību par puskaila pasažiera nogādāšanu 1 500 kilometru attālā galamērķī Ziemeļu teritorijā.

Dāsnais pasažieris bijis kāds jauneklis vecumā nedaudz virs 20 gadiem, tērpies vien bokseršortos un sandalēs. Viņš taksometrā iekāpis ar naudas maisiņu un alus iepakojumu rokās.

17 stundu ilgā brauciena galamērķis bijis jaunā vīrieša mājas 1 500 kilometru attālumā Austrālijas Ziemeļu teritorijā. 68 gadus vecais taksometra šoferis atzīst, ka pēc iespaidīgās atlīdzības saņemšanas 4 900 Austrālijas dolāru jeb aptuveni 5 100 ASV dolāru apmērā bijis vairāk nekā priecīgs pakalpot, un savu "mūža klientu" raksturo kā "visai runīgu puisi".

Brauciena laikā nācies ik pa brīdim apstāties, kad pasažieris vēlējies uzsmēķēt. Turklāt, brokastojot kādā ēstuvē galamērķī, jauno vīrieti acumirklī pamanījuši policijas darbinieki.

Viņi pastāstījuši, ka vīrieti izmisīgi meklējot kāds draugs, kurš esot satraucies par viņa pazušanu, un priecājušies, ka persona ir atradusies.

Taksometra šoferis Maiks Kedvels atzīst, ka saņems vien pusi no visai iespaidīgās samaksas par braucienu, taču ir ļoti apmierināts, jo guvis "unikālu pieredzi", lai gan īsti neizprot, kādēļ viņa klients garajam ceļam izvēlējies tieši taksometra pakalpojumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Brokastu ēdienkarte visas dienas laikā! Jurmala Golf Club & Hotel
Tas brīdis ir pienācis! Jauno sezonu uzsācis Jurmala Golf Club & Hotel mājīgais restorāns! Ar lielāko prieku uzņemsim un parūpēsimies par tavām | Skatīt vairāk
no 6.50 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.5732131sec.