Luksusa tūrisma galamērķu un tendenču TOP 2013. gadam

Luksusa tūrisma organizācijas "Virtuoso" publicētajā galamērķu sarakstā, kas balstīts uz ekspertu un tūrisma konsultantu viedokļiem, atklātas sagaidāmās ceļošanas tendences 2013. gadā.

Paredzams, ka nākamgad debiju starptautiskā tūrisma lauciņā piedzīvos Mjanma, Butāna un Čīle – jaunattīstības valstis, kas ceļotājiem spējot sniegt spilgtāku un emocionālāku pieredzi nekā tradicionālie luksusa tūrisma galamērķi. Arī Kuba un Vjetnama ierindotas ieteicamo galamērķu sarakstā.

Gan okeānu, gan upju kruīzi, kā arī vairākpaaudžu tūrisms arī nākamgad solās iezīmēties kā spēcīgas ceļošanas tendences.

Apskatot galamērķus, Itālija saglabās vadošo pozīciju starptautiskā mērogā. Arī Dienvidāfrika, Francija, Austrālija un Argentīna visticamāk paliks iecienītāko tūristu galamērķu vidū.

Organizācija "Virtuoso" tūrisma galamērķu un iespēju vidū meklē autentisku pieredzi aizvien jaunos pasaules nostūros, atpūtas, relaksācijas un personīgās izaugsmes iespējas, kā arī iespējas sastapties ar jauniem piedzīvojumiem un pavadīt laiku kopā ar mīļotajiem cilvēkiem. 

"Virtuoso" ziņojumā par tūrisma tendencēm 2013. gadā minēts arī, ka varētu pieaugt īpatsvars ilgākiem ceļojumiem (astoņas dienas un vairāk) uz starptautiskiem galamērķiem. Organizācijas eksperti visā pasaulē novērojuši arī, ka tūrisms ienes arvien lielākus augļus jaunattīstības valstīs – ceļotāji neviļus sniedz savu artavu to ekonomiskajai izaugsmei.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13143992sec.