Kur Eiropā sagaidīt Jauno 2013. gadu

Ziema Latvijā ir skaista, bet ļoti gara. Tāpēc šo auksto mēnešu laikā bieži vien ir vēlme mainīt esošos apstākļus un kaut kur aizbraukt... Nav pat jābrauc uz tālām tropu zemēm, jo galvenais ir uz laiku ienirt citā atmosfērā. Jaunā Gada svētki un brīvdienas ir lielisks laiks, lai ar ģimeni vai draugiem apmeklētu Eiropas pilsētas ar pasakainiem tirdziņiem, mājīgiem restorāniem un Jaungada atlaidēm.

Protams, cenas par nakšņošanu viesnīcās Ziemassvētku un Jaunā Gada laikā sadārdzinās, bet vismaz reizi dzīvē ir vērts pabūt kādā no Eiropas pilsētām tieši šo svētku laikā, kad jūs priecājaties kā bērns, jo esiet nonācis Jaunā Gada pasakā!

Ziemas brīvdienās var ne tikai staigāt pa pilsētu un apmeklēt kafejnīcas un restorānus, bet arī doties uz daudziem Eiropas slēpošanas kūrortiem, atpūsties SPA salonos, un pats galvenais, doties šopingā.

Minhene

Jaunā Gada svinību laikā cenas Eiropā nav tik pārmērīgi augstas un ir pieejama lieliska viesnīcu izvēle dažādās kategorijās, lai ikviens varētu atrast sev kaut ko piemērotu. Piemēram, divvietīgs numuriņš trīszvaigžņu viesnīcā Minhenē karstākajā sezonā (no 28. decembra līdz 2. janvārim) vidēji dienā uz vienu cilvēku maksā 50 eiro, savukārt piecas naktis divvietīgajā numuriņā izmaksā 500 eiro. Apmešanās netālu no Minhenes centra četrzvaigžņu viesnīcā izmaksā sākot no 70 eiro līdz pat 700 eiro par piecām naktīm divvietīgā numuriņā. Jāņem vērā, ka Minhene ir viena no dārgākajām Vācijas pilsētām.

Vīne

Jaunā Gada svinēšana Vīnē būs nedaudz dārgāka nekā Vācijā. Šajā pašā svētku perioda laikā divvietīgs numuriņš trīszvaigžņu viesnīcā vidēji izmaksā 600 eiro, savukārt četrzvaigžņu viesnīcā 800 eiro un vairāk. Protams, jo nāk tuvāk svētki, jo cenas paliek dārgākas, bet bieži vien pēdējā brīdī cenas ir arī zemākas, ja vēl ir pieejami kādi brīvi numuriņi.

Prāga

Populāra vieta Jaunā Gada sagaidīšanai ir Prāga. Šobrīd cena par divvietīgu numuriņu trīszvaigžņu viesnīcā periodā no 28. decembrim līdz 2. janvārim kā minimums ir 600 eiro. Bet to var saprast. Prāga vienmēr bijusi viena no romantiskākajām un skaistākajām pilsētām pasaulē. Bet kas ir tas, ko visi vēlas no Jaunā Gada? Burvību un pasaku. Un tas ir tieši tas, ko piedāvā šī neparastā pilsēta.

Parīze

Ne visai lēti arī sanāk Jaunajā Gadā uzbraukt Eifeļa tornī un pastaigāties pa elegantajiem Elizejas laukiem. Vidēji cena trīszvaigžņu viesnīcā par divvietīgu numuriņu šajā svētku periodā ir aptuveni 800 eiro. Bet, kā saka, tad Parīzei ir neticama aura un gaisā virmo mīlestība un brīvība.

Tie, kas tradicionāli vēlas sagaidīt Jauno Gadu mājās, kopā ar ģimeni un pēc tam doties uz kādu no Eiropas pilsētām, var priecāties! Uzreiz pēc Jaunā Gada, sākot ar 3. janvāri, viesnīcu cenas sāk kristies. Piemēram, vidējā cena tajā pašā Parīzē par piecām naktīm trīszvaigžņu viesnīcā laika posmā no 3. līdz 8. janvārim ir 400 eiro.

Berlīne

Ja jūs vēlaties pats ar savām acīm redzēt lētāko Eiropas galvaspilsētu pasaules līmenī un mērogā, tad dodieties ziemas brīvdienās uz Berlīni. No 3. līdz 8. janvārim cena par divvietīgu numuriņu trīszvaigžņu viesnīcā Berlīnē var atrast, sākot no 140 eiro. Tā ir lieliska iespēja iepazīties ar kultūras galvaspilsētu, vēl paspēt uz ziemas izpārdošanu un tajā pašā laikā vēl lēti atzīmēt aizgājušo "veco" gadu, ar kvalitatīvu un gardu vācu alu.

Interneta vietnē www.sixinthecity.com varat atrast labas atlaides kādā no Berlīnes viesnīcām, piemēram, greznā pieczvaigžņu viesnīcā Kempinski Bristol Berlin, kas atrodas pašā pilsētas centrā, leģendārajā bulvārī Kurfurstendamm.

Ļaujiet, lai sapņi piepildās!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Latvijas Tūrisma Aģentu asociācija (ALTA)
,


Rēzeknes pilsētas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13777518sec.